TRANSFERUURTJE: PSV kan twee miskopen lozen, Klaassen wil inleveren

Foto: TRANSFERUURTJE: PSV kan twee miskopen lozen, Klaassen wil inleveren

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht.

[b]Nederland:[/b]

Ajax en Davy Klaassen azen op een nieuwe samenwerking. “Ajax richt de pijlen volle bak op Davy Klaassen. Daarover wordt onderhandeld en voor dinsdag moet Klaassen speler van Ajax zijn”, vertelt Ajax-watcher Mike Verweij op de website van De Telegraaf. “Klaassen wil graag en is ook bereid om heel veel geld in te leveren”, verzekert Verweij. De middenvelder maakte medio 2018 de overstap van Everton naar Werder, waar hij naar verluidt voor 3,5 miljoen euro per jaar op de loonlijst staat. “Hij wil weg uit Bremen en gewoon naar Ajax toe.”

PSV raakt vlak voor de transferdeadline mogelijk verlost van Bruma. Het Griekse Olympiakos Piraeus werd al genoemd als nieuwe club en nu blijkt ook Besiktas in de race te zijn. Bruma is als oud-speler van Galatasaray al vaker gelinkt aan een terugkeer naar Turkije. Volgens TRT Spor gaat Besiktas vlak voor de deadline (komende maandag) nog proberen om de PSV-aanvaller te huren. De onderhandelingen hieromtrent zouden al gaande zijn.

Het begint er steeds meer op te lijken dat Gyrano Kerk dit seizoen ‘gewoon’ bij FC Utrecht blijft. Clubs als Leeds United, Cagliari en Hellas Verona toonden interesse, maar zijn niet concreet geworden. Trainer John van den Brom denkt dan ook niet dat het nog tot een transfer gaat komen. “Dat is gebaseerd op wat ik hoor van Gyrano en Jordy Zuidam”, vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Het was serieus, maar dat is het op dit moment niet. Voor hem is het afwachten tot wanneer die markt sluit. Hij blijft er heel rustig onder.”

PSV moet plotseling rekening houden met een aanbod uit de Engelse Premier League. Promovendus Fulham zou Timo Baumgartl naar Londen willen halen, zo weet The Telegraph.

[b]Buitenland:[/b]

Bij Paris Saint-Germain is men Dele Alli naar verluidt nog niet vergeten. The Telegraph weet te melden dat de steenrijke Parijzenaars een ‘laatste’ bod gaan doen op de speler van Tottenham Hotspur. PSG zou Alli voor de rest van het seizoen willen huren én een optie tot koop willen bedingen. De Fransen zijn bereid een huurprijs te betalen, al worden er geen concrete bedragen genoemd. Onduidelijk is hoe Tottenham tegen de situatie aan kijkt.

Atlético Madrid is nog niet klaar. Voetbal International schrijft: “De kans bestaat dat Crystal Palace smaakmaker Wilfried Zaha nog verliest in de laatste dagen van deze transferwindow. Volgens The Guardian aast Atlético Madrid op de 27-jarige Ivoriaanse international, die de afgelopen seizoenen van onschatbare waarde is geweest voor de Premier League-club. De Rojiblancos zullen echter alleen doorpakken als Thomas Lemar de club nog gaat verlaten. Zowel Bayern München als RB Leipzig zou zich op huurbasis willen versterken met de Franse middenvelder”, zo klinkt het.

Wat moet Alli doen?

  • Bij Spurs blijven
  • Naar PSG
  • Anders…
89+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie