‘Transfer WK-held is goed nieuws voor PSV’

Foto: ‘Transfer WK-held is goed nieuws voor PSV’

Cody Gakpo heeft een transfer verdiend op het voorbije wereldkampioenschap in Qatar (naar Liverpool), maar hij is zeker niet de enige. Ook Enzo Fernández, Josko Gvardiol én Yassine Bounou gaan hoogstwaarschijnlijk ‘moven’.

De laatstgenoemde, de doelman van Marokko, staat nu nog onder contract bij het Spaanse Sevilla, maar daar komt met ingang van de winterse transferperiode hoogstwaarschijnlijk verandering in. Volgens ‘transferspecialist’ Fabrizio Romano wordt hij namelijk begeerd door zowel het Duitse Bayern München als het Engelse Manchester United. Vooral een overstap naar de Allianz Arena zou een gouden kans zijn voor de keeper.

Daar is het ‘plekkie’ onder de lat namelijk vacant omdat Manuel Neuer vlak na het WK zijn been brak tijdens het skiën. Der Rekordmeister heeft een nieuwe doelman nodig en Bounou kan zich in Beieren laten zien bij een kanshebber op de Champions League. Win-win voor beide partijen, al zou iemand als Domenik Livakovic ook nog kan maken op een transfer naar de Bundesliga-recordkampioen. Naar verluidt is hij echter een stuk duurder dan zijn Marokkaanse collega.

PSV spint garen

Vervolgt Bounou zijn carrière daadwerkelijk in Duitsland, dan is dat goed nieuws voor PSV. Dat speelt in de tussenronde van de Europa League immers tegen Sevilla, dat een vrij dramatische eerste seizoenshelft kende. Raken de Andalusiërs, die het overigens niet al te breed hebben en een transfer dus goed kunnen gebruiken, hun eerste keeper ook nog kwijt… Trainer Ruud van Nistelrooy zou het ongetwijfeld toejuichen!

Goede keeper voor Bayern?

  • Zeker
  • Nee
1845+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie