Tragedie Ronaldo openlijk besproken: “Mijn hart brak in tienduizend stukjes”

Foto: Tragedie Ronaldo openlijk besproken: “Mijn hart brak in tienduizend stukjes”

Georgina Rodriguez, de vriendin van Cristiano Ronaldo, heeft voor het eerst openlijk gesproken over het moeilijkste moment in haar leven. In een Netflix-documentaire bespreekt het model de gebeurtenis van afgelopen april toen het koppel hun ongeboren zoontje verloor.

De 28-jarige Rodriguez was zwanger van een tweeling, een jongen en een meisje, maar uiteindelijk zou enkel het dochtertje het halen. “Dit jaar maakte ik het mooiste en tegelijk moeilijkste moment uit mijn leven mee”, zegt ze daarover in het nieuwe seizoen van haar Netflix-documentaire I Am Georgina. “Mijn hart brak in tienduizend stukjes en ik had geen idee hoe ik verder kon gaan met ons leven.”

Antwoord

De vriendin van de Portugese stervoetballer vond toch opnieuw de kracht, bij haar kinderen. “Het antwoord stond gewoon voor mij. Toen ik in hun ogen keek, wist ik dat ik het kon. Samen met hen moest ik verdergaan.” Ronaldo en Rodriguez zijn sinds 2016 samen en hebben twee dochtertjes. CR7 is de vader van drie andere kinderen die ter wereld kwamen via een draagmoeder.

Momenteel speelt Ronaldo een bijrol bij Manchester United. Nadat het niet lukte deze zomer een transfer te maken, stelt manager Erik ten Hag de 37-jarige aanvaller vooralsnog niet op in de belangrijke wedstrijden. Hij maakt zijn minuten vooral in de Europa League.

TIP: Pak de odd van 15 als Ronaldo de WK-topscorer wordt!

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie