Topschutter Ueda in Team of the Week, ook Oranje-international gekozen

Foto: Topschutter Ueda in Team of the Week, ook Oranje-international gekozen

Door de voorbije interlandperiode moest de populaire computergame EAFC24 een ‘Team of the Week’ samenstellen gebaseerd op de internationale wedstrijden. Ayase Ueda en Stefan de Vrij behoorden tot de uitblinkers.

Ueda en De Vrij gekozen door EAFC24

Ueda werd opgenomen in het team van de week door in twee interlands liefst vijf keer te scoren. De Feyenoord-aanvaller maakte namens Japan een hattrick in het WK-kwalificatieduel met Myanmar (5-0). Een aantal dagen later schoot hij opnieuw met scherp. Het land van de rijzende zon won met dezelfde cijfers, dit keer op bezoek bij Syrië. Ueda had met twee goals wederom een groot aandeel in de zege.

Daarnaast werd één Nederlander gekozen in het topteam. Stefan de Vrij mocht door de vele blessures eens twee duels achter elkaar negentig minuten opdraven bij Oranje. Dat deed hij prima: het Nederlands elftal hield tegen Ierland (1-0) en Gibraltar (0-6) in beide wedstrijden de nul, terwijl De Vrij de belangrijke assist gaf op Wout Weghorst bij de enige treffer tegen Ierland. Hierdoor werd plaatsing voor het EK 2024 een zekerheidje.

Díaz mag niet ontbreken

Er was uiteraard ook plaats voor Luis Díaz in het speciale elftal. De aanvaller van Liverpool beleefde een rollercoaster aan emoties de voorbije periode. Zijn vader werd vrijgelaten na een ontvoering, en zag op de tribune zijn zoon twee keer scoren namens Colombia tegen Brazilië. Het leverde prachtige beelden op.

Eens met dit elftal?

  • Ja hoor
  • Nah…
81+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie