‘Toekomst Royal Antwerp van Overmars en Van Bommel op het spel’

Foto: ‘Toekomst Royal Antwerp van Overmars en Van Bommel op het spel’

Royal Antwerp FC werd het afgelopen seizoen kampioen van België, toch heerst er enorme onzekerheid over de toekomst van de club. De club heeft zelf alarm geslagen met een statement omdat Tania Mintjens, de eigenaresse van de grond onder het stadion, uitbreiding van De Bosuil al jarenlang blokkeert.

‘De toekomst van RAFC staat op het spel’

De club legt uit dat het enorme consequenties kan hebben als Mintjens uitbouw van het stadion blijft blokkeren. “Terwijl het behalen van de dubbel een katalysator zou moeten zijn om de volgende stappen te zetten, botst RAFC tegen een plafond aan: de uitbouw en voltooiing van het Bosuilstadion zijn in de huidige omstandigheden onmogelijk.”

“Hoewel we in de media lezen dat een enkelinge ‘het beste voorheeft’ met de club, dat ze ‘Antwerpfan’ is en dat ze ‘wil dat het stadion kan worden afgebouwd’, blijkt de realiteit enigszins anders. Deze dame en haar entourage stellen telkens weer bijkomende vragen en nieuwe eisen die onredelijk en bijgevolg onaanvaardbaar zijn. De club en andere stakeholders hebben het gevoel dat ze aan het lijntje worden gehouden. De historische clans komen terug de prachtige opmars verstoren. Succes heeft veel vaders. De aasgieren komen erop af.”

Antwerp vervolgt het statement: “Een oplossing is niet in zicht. De club maakt zich zorgen, de hele situatie weegt op de club. De huidige impasse legt een grote hypotheek op de toekomst van RAFC. Die staat op het spel. In plaats van stappen vooruit te zetten, dreigt de club te stagneren. En stilstaan, dat weet u, is achteruitgaan. Vandaag kan er maar aan 1 op de 4 ticketaanvragen voor de internationale wedstrijden voldaan worden. Er is geen oplossing. Het zou mooi zijn alle supporters te kunnen verwelkomen.”

Reactie Mintjes

De zaakwaarnemer van Mintjes reageert via Het Nieuwsblad: “De deur bleef openstaan voor overleg, maar met dit communiqué heeft Antwerp ze gesloten. Proberen ze op deze manier de zwartepiet in het kamp van mevrouw Mintjens te steken? Ik weet niet wat de intentie van de club is. Maar als ze de discussie publiekelijk willen voeren, dan gaan wij die niet uit de weg. Wij hebben er geen probleem mee om transparant te zijn en de communicatie, met nodige documenten, indien nodig, op tafel te leggen. Dan zal blijken wie redelijk of onredelijk is.”

Denk jij dat dit nog goed gaat komen?

  • Ja
  • Nee..
1281+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

22:33
19+
Aangeslagen Ramos: “Gevoelige nederlaag door rode kaart”
22:14
66+
Bosz kon ogen niet geloven: “We zaten totaal niet in de wedstrijd”
22:01
8+
Prachtige treffers van spelers in vorm helpen Real aan voorsprong
21:44
173+
Champagne kan ontkurkt worden bij PSV: Arsenal op weg naar monsterzege
21:25
74+
Hoofrollen Ziyech en Onana bij ineenstorting United in Istanbul
21:15
391+
Wereldwijde verbazing over ‘bizarre’ PSV’er: ‘Wát?’
21:06
85+
‘Gigantisch drama voor André Onana na CL-ramp’
21:04
92+
‘Bosz zorgde met wissels voor wonder van Sevilla’
20:59
91+
‘Sevilla-PSV heeft grote gevolgen’
20:44
0+
Veerkrachtig PSV herrijst uit as in Sevilla: prachtige zege na 2-0 achterstand
20:15
58+
PSV lijkt kansloos door tweede tegentreffer
19:51
279+
Dubbel drama voor Lozano in Sevilla
19:44
211+
‘Sla clown bij Sevilla-PSV op zijn muil’
19:35
135+
Corruptie bij Sevilla-PSV? “Dit is heel vermoeiend!”
19:18
32+
Oudgediende Ramos zet Sevilla op voorsprong tegen PSV
19:05
18+
PSV treft oudste ploeg ooit in CL: “Ons voordeel mee doen”
18:44
793+
‘Bizar bedrag voor Steven Bergwijn’
18:11
565+
‘Ajax-flop maakt bliksemtransfer’
17:56
67+
Opstellingen Sevilla en PSV: Zonder Lang op jacht naar overwintering
17:40
15832+
‘Makkelijke EK-loting voor Oranje’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie