‘Ten Hag twijfelt over Ronaldo, oplossing al gevonden’

Foto: ‘Ten Hag twijfelt over Ronaldo, oplossing al gevonden’

Cristiano Ronaldo bewijst zijn meerwaarde bij Manchester United nog steeds. Toch wordt er aan twee kanten getwijfeld over een verdere toekomst. Ronaldo zou in de laatste jaren van zijn carrière op Champions League-niveau willen spelen en daarom willen vertrekken als United de CL niet haalt. Erik ten Hag, de toekomstig trainer van The Red Devils, zou op zijn beurt twijfelen over de Portugese vedette. 

Ronaldo is dit seizoen goed voor 23 doelpunten. Zeventien daarvan maakte hij inde Premier Leauge, maar dat bleek tot nu toe niet genoeg om United ook naar een Champions League plaats te dirigeren. De Portugese superster, die alweer 37 jaar is, heeft nog een jaar van zijn contract te gaan met een optie voor nóg een extra seizoen. 

Als United de Champions League niet haalt, is het maar de vraag of Ronaldo dat jaar/die jaren volmaakt. Ronaldo maakte dan wel zijn 100e Premier League-treffer van zijn carrière tegen Arsenal, Erik ten Hag zou er volgens Engelse media aan twijfelen of Ronaldo binnen zijn filosofie past. 

Dat zou volgens Mirror een reden voor Real Madrid kunnen zijn om opnieuw toe te slaan in Manchester. De Spaanse topclub is al maanden bezig om Kylian Mbappé binnen te hengelen, maar heeft flinke concurrentie van PSG. De Parijzenaren zouden Mbappé een dik salaris met een tekenpremie van bijna 200 miljoen euro (!) hebben voorgeschoteld om in Parijs te blijven.

De komst van Mbappé was al duur, maar wordt zo alsmaar duurder. Daardoor wordt de komst van Ronaldo wellicht (veel) aantrekkelijker, aangezien de 37-jarige aanvaller veel goedkoper is. De fans van de Spaanse grootmacht zouden de Portugees met hetzelfde enthousiasme verwelkomen, zo is de verwachting, waardoor Real een sterk alternatief heeft op het moment dat PSG de strijd om de handtekening van Mbappé wint. 

TIP: Win minimaal 4.1x je inzet als Brentford Manchester United van een overwinning afhoudt! Vergeet ook je €250 welkomstbonus niet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Speelt Ronaldo volgend seizoen nog bij United?

  • Ja, den khet wel
  • Nee, denk het niet
302+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie