‘Ten Hag terug naar Eredivisie’

Foto: ‘Ten Hag terug naar Eredivisie’

Oefenmeester Erik ten Hag heeft het zwaar bij Manchester United, dat gisteren met 0-3 klop kreeg in de EFL Cup tegen Newcastle United. De Tukker zit op de wip op Old Trafford, al heeft hij wel recht op een pittige ontslagvergoeding als The Red Devils daadwerkelijk besluiten om hem de laan uit te sturen. Hoe dan ook: het tobbende Ajax kan hem momenteel natuurlijk wel goed gebruiken.

‘Erik ten Hag, Ajax heeft je nodig!’

The Daily Mail veegt vandaag de vloer aan met de United-coach: “Ten Hag heeft indrukwekkende dingen gedaan bij United, maar niet in dit seizoen. De Nederlander is kapitein van een zinkend schip. Er is weer een nieuw hoofdstuk geschreven in het steeds lelijker wordende verhaal van Ten Hag bij United. Telkens heeft de ploeg van Ten Hag de neiging om alsmaar slechter te worden. United is onder Ten Hag helemaal geen team. Het is moeilijk om te bepalen wat het dieptepunt van deze beschamende avond was.”

Ook The Telegraph is flink geschrokken: “Manchester United ziet er volledig gebroken uit. Zelfs binnen de vele jaren van mislukking zijn er prestaties die echt schokkend zijn, en dit was er één van. Het was een weerzinwekkende vertoning die serieuze vragen oproept over het blijkbaar onbuigzame vertrouwen in Ten Hag.” The Express heeft het daarnaast over een ‘horroravond’. De consensus op social media is intussen dat Amsterdam wel zit te wachten op een terugkeer van ‘de verlosser’.

Zie jij dit gebeuren?

  • Ik wel
  • Ik niet
2193+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie