‘Ten Hag op ramkoers bij Manchester United’

Foto: ‘Ten Hag op ramkoers bij Manchester United’

Rio Ferdinand voorziet een stevige clash bij Manchester United. Volgens de voetbalanalist valt het allerminst uit te sluiten dat zomeraankoop Casemiro ‘not amused’ is over de beslissingen van manager Erik ten Hag.

United haalde Casemiro voor maximaal zeventig miljoen euro in huis, maar vooralsnog krijgt Scott McTominay de voorkeur van Ten Hag. In zijn podcast FIVE spreekt Ferdinand zich uit over de ontstane kwestie: “Casemiro zit op de bank en zal wel denken: ik heb vijf keer de Champions League gewonnen.”

“Sommigen zeggen dat hij alleen lopende spelers om zich heen nodig heeft en dat hij niet kan samenspelen met Christian Eriksen en Bruno Fernandes. Maar deze gozer speelde bij Real Madrid met twee slakken: Luka Mocric en Toni Kroos. Hij weet wat hij moet doen op een voetbalveld”, aldus Ferdinand.

Volgens de Engelsman is Casemiro ‘misschien wel de beste ter wereld’ op zijn positie. “Hij krijgt geen basisplaatsen en gaat achteruit qua fitheid, dus hij staat er nu minder voor dan toen hij kwam. Ik vraag me af wat dat met hem doet. Hij heeft weliswaar veel ervaring, maar hij zal ook vinden dat er niet respectvol met hem wordt omgegaan. Het zou me verbazen als hij dat gevoel niet heeft.” 

Er ontstond ook al ophef rond de situatie van Cristiano Ronaldo. De Portugees is zijn basisplaats kwijt en mocht tegen Manchester City (6-3 nederlaag) niet eens meer invallen van Ten Hag. Nu is dus ook diens relatie met Casemiro voer voor discussie in Engeland.

TIP: Wint United met 1-4 van Omonia? Win zestien keer je inleg via Unibet!

Gaat dit Ten Hag opbreken?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
323+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie