‘Ten Hag moet pijnlijke klap incasseren’

Foto: ‘Ten Hag moet pijnlijke klap incasseren’

Real Madrid staat open voor een winterse terugkeer van Raphaël Varane, zo maakt bekend. De centrale verdediger heeft het niet goed naar zijn zin bij Manchester United, waarbij de Spanjaarden uitkomst willen bieden.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Teleurstellende periode Varane bij Manchester United

Tussen 2011 en 2021 speelde Varane in de clubkleuren van Real Madrid meer dan 350 wedstrijden. Twee jaar geleden besloot de Fransman een nieuwe uitdaging aan te gaan en ondertekende hij een meerjarig contract bij Manchester United. De defensieve kracht slaagde er echter niet in om zijn oude niveau aan te tikken.

Varana kwam afgelopen voetbaljaar nog tot 22 basisplaatsen en 2 invalbeurten in de Engelse competitie, maar dit seizoen zijn speelminuten nóg spaarzamer. Erik ten Hag stelde hem slechts in 5 duels op en bracht hem viermaal als invaller binnen de lijnen, een aantal waarmee hij allerminst tevreden is.

De inmiddels 30-jarige Fransman zou dan ook openstaan voor een vertrek uit Manchester. De club zou zijn transferbedrag dan weer goed kunnen gebruiken om nieuwe spelers aan te trekken, al zal Ten Hag niet staan te juichen om ervaring in zijn selectie in te leveren. Naar verluidt staat Real Madrid klaar om hem weer in zijn armen te sluiten.

Groeiende interesse van Real Madrid

De Spaanse grootmacht moet het de komende periode stellen zonder Éder Militão en David Alaba, die voor een langere periode geblesseerd zijn geraakt. Carlo Ancelotti heeft het clubbestuur dan ook opdracht gegeven om een vervanger te halen en heeft een duidelijke voorkeur voor Varane. Deze winter is het echter wel afwachten of de transfer daadwerkelijk van de grond af komt.

Gaat Manchester United Varane missen?

  • Ja, ik denk het wel
  • Nee, zeker niet
140+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie