Ten Hag maakt zich klaar voor ‘mooiste stadion ter wereld’ en wijst naar De Kuip

Foto: Ten Hag maakt zich klaar voor ‘mooiste stadion ter wereld’ en wijst naar De Kuip

Komend weekend gaat Erik ten Hag met zijn Manchester United strijden om de FA Cup, tegen stadsgenoot Manchester City. De Tukkerse tacticus kan logischerwijs niet wachten tot het zo ver is.

‘In Nederland hebben we De Kuip en dat is een speciale plek om te zijn’

“Ik heb in Nederland als speler en als coach veel bekerfinales gespeeld en dat waren altijd fantastische ervaringen”, blikt Ten Hag vooruit op de persconferentie vrijdag. “In Nederland hebben we De Kuip en dat is een speciale plek om te zijn. Wembley is misschien het beste stadion ter wereld en om daar in een bekerfinale te staan, is echt geweldig.”

De oud-Ajacied kwam verder met een blessure-update: “Antony heeft nog steeds een kans om tegen Manchester City te spelen, maar een heel kleine. Hij heeft geen vooruitgang geboekt, dus het is onwaarschijnlijk dat hij beschikbaar is.” De Braziliaan verliet twee weken geleden de mat nog per brancard, tegen Chelsea (4-1).

Debuutjaar op rapport

Tot slot vatte Ten Hag zijn debuutseizoen bij United kort samen: “Als je In een zware competitie als de Premier League derde wordt, de League Cup wint en in de finale van de FA Cup staat, mag je blij zijn met het seizoen. Maar volgend jaar beginnen wij gewoon weer op nul.”

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie