Szymanski maakt zich op voor rentree bij Feyenoord

Foto: Szymanski maakt zich op voor rentree bij Feyenoord

Feyenoord moest het afgelopen maand zonder Sebastian Szymanski. De Poolse middenvelder is echter op de weg terug na een knieblessure, trainer Arne Slot kwam met een gunstige update over hem.

Eind januari viel Szymanski uit toen Feyenoord op visite bij FC Twente ging. Hij moest halverwege het duel het veld verlaten, terwijl hij even daarvoor nog een assist leverde. Na een maand revalidatie komt de rentree van de international nu dichtbij. Zaterdag tegen FC Groningen kan dat al het geval zijn.

“Wij verwachten dat Szymanski zaterdag weer bij de selectie zit”, aldus Slot in Heerenveen voor de camera van ESPN. “Het lijkt me niet logisch dat hij ook meteen start, maar hij zou in ieder geval speeltijd kunnen krijgen.”

Dilrosun

Javairol Dilrosun verving Szymanski de laatste weken op tien, ook al is dat vermoedelijk niet zijn beste positie. “Ik denk dat Javairo beter is als buitenspeler. Dat vindt hij zelf ook en dat vinden wij ook. Maar de kwaliteiten die hij als buitenspeler heeft, kan hij ook op tien inzetten. Tegen Fortuna had hij al een aantal heel goede dribbels. Want dat is zijn grootste kwaliteit: versnellen met de bal aan zijn voet.”

Feyenoord won woensdagavond in de kwartfinale van het bekertoernooi met 0-1 van sc Heerenveen. Zaterdag vervolgen de Rotterdammers de strijd om de landstitel met een thuisduel tegen FC Groningen. De bal rolt dan vanaf 20.00 uur in De Kuip.

Zie je Feyenoord met 2-0 winnen van Groningen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Mist Feyenoord Szymanski momenteel?

  • Ja, duidelijk te zien
  • Niet echt hoor
186+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie