Studio Voetbal-gasten tippen Koeman: “Maar één duidelijke optie”

Foto: Studio Voetbal-gasten tippen Koeman: “Maar één duidelijke optie”

Frenkie de Jong is onomstreden in het Nederlands elftal, maar zal door een blessure de komende interlands moeten missen. Wie zijn vervanger moet worden is nog niet duidelijk, maar bij Studio Voetbal is men eensgezind over welke middenvelder naast De Jong ook altijd een basisplaats zou moeten hebben in Oranje.

Studio Voetbal-gasten adviseren basisplaats voor Reijnders in Oranje

Ibrahim Afellay ziet in het praatprogramma maar één duidelijke optie. “Ik zou met Veerman naast Tijjani Reijnders spelen in plaats van (de geblesseerde, red.) Frenkie de Jong. Veerman is een beetje hetzelfde type voetballer als Frenkie, dus die kun je een-op-een vervangen.”

Volgens Afellay steekt Reijnders momenteel in ‘bloedvorm’ bij AC Milan, waardoor hij onomstreden zou moeten zijn. Theo Janssen verwacht wel een iets andere invulling. “Ik zat te denken aan dezelfde spelers, maar ik denk dat Koeman met een verdedigende middenvelder zoals Wieffer gaat spelen.”

Janssen verwacht dat Koeman een keuze zal gaan maken tussen Reijnders, Teun Koopmeiners en Joey Veerman. “Ik hoop dat hij Reijnders kiest, want hij heeft zich uitstekend ontwikkeld.” Ook Pierre van Hooijdonk hoopt dat de voormalig AZ-middenvelder kan rekenen op een basisplaats in Oranje. “Hij is voor mij echt een basisspeler geworden in die paar wedstrijden die hij nog maar heeft gespeeld.”

Moet Reijnders een basisplaats krijgen in Oranje?

  • Ja, absoluut
  • Nee, vind ik niet
202+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie