Straf lonkt voor Brenet na drankincident

Foto: Straf lonkt voor Brenet na drankincident

Joshua Brenet moet zich dinsdag in de rechtbank melden vanwege een opstootje. Dit zou de verdediger van FC Twente met drank op veroorzaakt hebben. Het is niet de eerste keer dat Brenet in opspraak raakt en volgens TC/Tubantia zijn er vraagtekens bij Twente over het drankgebruik van de vleugelverdediger.

Brenet moet zich melden bij rechtbank na drankincident

De Twentse krant meldt dat Brenet zich moet verantwoorden voor een incident dat plaatsvond na afloop van de afscheidswedstrijd van Wout Brama, waarin de verdediger zelf niet meespeelde. “Er zit al wat drank in de man, als Brenet een opstootje veroorzaakt in het Enschedese café Paddy’s. Omstanders zien het gebeuren, net als de beveiliging. Die haalt de profvoetballer weg en zet hem uit de zaak. Hij hoeft er ook niet weer terug te komen, wordt hem te verstaan gegeven”, klinkt het.

Ook bij de uitwedstrijd tegen Fenerbahçe ging het mis voor Brenet schetst de krant. “De selectie staat klaar voor vertrek, als Brenet er door de autoriteiten uitgepikt wordt. Hij heeft nog verschillende boetes openstaan, zo wordt hem gemeld, en moet betalen. Diverse sponsors, die ook met de club meereizen, bieden aan om voor te schieten, net als enkele medespelers, maar daar wil de politie niet aan. Het vliegtuig vertrekt, zonder hem.”

Bij Twente is Brenet in bezit van een aflopend contract, die zelf heef aangegeven te willen vertrekken uit Enschede. De Tukkers ondernemen ook geen poging om het contract alsnog te verlengen, waardoor de verdediger transfervrij kan vertrekken.

Zien we Brenet volgend seizoen nog terug in de Eredivisie?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
205+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie