Sparta-spits Lauritsen reageert op ‘interesse PSV’

Foto: Sparta-spits Lauritsen reageert op ‘interesse PSV’

Tobias Lauritsen werd deze week aan PSV gelinkt. De Eindhovenaren zouden ‘een oogje hebben’ op de boomlange spits van Sparta, dat zaterdagavond nog met 0-1 verloor van de Eindhovenaren.

Lauritsen hoorde nog niets van PSV, dankt Van Nistelrooij voor complimenten

“Ik heb er niets van gehoord. Ik zie het als een compliment”, reageert Lauritsen bij ESPN. De 1.96 lange Noor wist tegen PSV geen vuist te maken. “Ik doe altijd mijn best, maar het was een moeilijke en zware wedstrijd voor mij.”

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij had dan ook extra aandacht aan Lauritsen geschonken in zijn voorbereiding. “Hij is uniek in het winnen van duels, vooral met ballen van achteruit”, zei Van Nistelrooij al. Lauritsen zegt nu over de complimenten van de oud-topcoach: “Ik heb hem zien spelen toen ik klein was. Ik zie het als een groot compliment. Misschien lijk ik qua stijl een beetje op hem, maar niet veel.”

Vraagtekens bij Kenneth Perez

In het ESPN-programma De Eretribune zette Kenneth Perez vraagtekens bij de interesse van PSV. “Dat is een hele grote gok”, concludeert de Deense voetbalanalist. “Wanneer je hem gratis kan oppikken, loop je minder risico. Zoals Feyenoord het nu doet met Thomas van de Belt, is het een oké gokje.”

“Als dat wat wordt, zoals vorig seizoen met Mats Wieffer, heb je een hele goede speler voor de selectie. Als hij zich ontwikkelt, zoals de meeste spelers van Feyenoord, heb je er een goede aan”, aldus Perez, die een flinke investering minder logisch acht. “Als jij miljoenen gaat neerleggen voor een speler van Sparta om bij PSV eerste spits te zijn, dat vind ik een grote gok.”

Kras Stadion

Eredivisie

13 mei 2023

18:45

FC Volendam
Sparta Rotterdam
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 13 mei 2023 18:44.

Moet PSV Lauritsen halen?

  • Ja, doen
  • Nee, niet doen
173+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie