SMULLEN met Feyenoord, MONSTERSCORE PSV? | Twee Viertje met Aad #58

Foto: SMULLEN met Feyenoord, MONSTERSCORE PSV? | Twee Viertje met Aad #58

“Fantastisch Feyenoord maakt furore in Europa.” De superlatieven voor de ploeg van trainer Arne Slot zijn niet van de lucht en zelfs rascriticus Aad de Mos is lovend. De SoccerNews-analist smult van dit Feyenoord, maar ziet met zijn kritische scherpe analistenblik nog wel een minpunt. Veel minpunten ziet de oud-trainer van Ajax en PSV ook in Amsterdam en dus spreekt hij zich in de SoccerNews-podcast Twee Viertje met Aad uit over een mogelijke monsterscore bij De Topper.

Twee Viertje met Aad aflevering 58: Feyenoord, PSV, Ajax, AZ, FC Twente, Manchester United en City, FC Barcelona, Real Madrid, Jan Boskamp en meer

‘Bij de bakker en slager geloven ze in monsterscore PSV tegen Ajax’

“Iedereen die ik spreek op de markt, of bij de bakker en slager, zeggen hetzelfde: PSV gaat met 5-0 of 7-0 winnen”, vertelt Aad de Mos over de sfeer die er hangt in Eindhoven. De Topper is één van de drie geweldige wedstrijden die we op het menu hebben komend weekend. En dan hebben we ons nog alleen gefocust op de Eredivisie, LaLiga en Premier League. Meer dan drie Matches of the Weekend kon Aad ook niet aan, want ook hij en presentator Eimert Pruis krijgen droge kelen en kramp in de kaken van al het praten over voetbal.

Toch doen ze het graag en vooral Aad wil graag de helpende hand bieden. In Raad van Aad heeft hij advies voor de trainers van Ajax. Dat zijn Hedwiges Maduro en (de binnenkort aangestelde) John van ‘t Schip. De oud-coach van de Amsterdammers doet een paar zeer gewaagde uitspraken, die bij de rasajacieden niet goed zullen vallen. Daar is Aad wars van, want een blad voor de mond neemt hij niet. Hij weet ook wel precies te vertellen aan welk soort analist hij een hekel heeft en wie hij een topper vindt. Ook geeft hij zijn eigen analistengeheim prijs in de Stalen Snor die over Jan Boskamp gaat.

Durf jij te kijken en luisteren naar Twee Viertje met Aad?

Start de uitzending maar, want we beginnen met het spiksplinternieuw (co)efficiënt met Aad. Gaan we een polonaise lopen of wordt het malaise? Wat is de laatste stand van zaken en welke clubs lopen te verzaken. De strijd met Frankrijk en Portugal om de Champions League-plaatsen loopt hoog op en Aad legt de vinger op de zere plek. We zullen niet alles verklappen, want deze aflevering 58 van Twee Viertje met Aad zit tot de nok gevuld. Durf jij te kijken en te luisteren?

Twee Viertje met Aad 

Oud-trainer, voetbalanalist, rekenwonder en meestervoorspeller Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van SoccerNews.nl: Twee Viertje met Aad. In de podcast praat de voormalige coach van Ajax en PSV met presentator Eimert Pruis over het laatste voetbalnieuws, actuele wedstrijden en natuurlijk randzaken. Hij geeft ongevraagd advies, reageert op een staalscherpe stelling en blikt vooruit op het weekend. Jij wil natuurlijk als eerste weten wat Aad te vertellen heeft. Abonneer je daarom nú op ons kanaal!

Geloof jij in een monsterscore van PSV tegen Ajax?

  • Ja, ik wel
  • Nee, ik niet
171+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie