Slot overweegt vertrek: “Misschien deze zomer”

Foto: Slot overweegt vertrek: “Misschien deze zomer”

Feyenoord-trainer Arne Slot durft niet te beloven dat hij deze zomer in Rotterdam blijft. Verschillende spelers dreigen met een transfer, maar ook de oefenmeester sluit een volgende stap niet uit.

Feyenoord-trainer staat open voor nieuwe stap

“Zoals elke speler en trainer, weeg je dingen af als er interesse is”, opent Slot maandagavond in Rondo. “Wat er bij Feyenoord mogelijk is, en wat er bij een eventueel geïnteresseerde club mogelijk is. Dan maak je een afweging, en een jaar geleden maakte ik de afweging om bij Feyenoord te blijven. Misschien maak ik die afweging deze zomer wel weer, maar het kan ook zijn van niet.”

“Maar een club zou nog wel langs Feyenoord moeten, want ik heb gewoon een doorlopend contract”, zo plaatst Slot een kanttekening. Of Tottenham Hotspur een serieuze optie was in 2023? “Er zijn zo verschrikkelijk veel onwaarheden verteld rond mijn overgang naar Spurs dat ik geen enkele behoefte voel om daar nog een keer op terug te komen.”

Reactie Van der Vaart

Rafael van der Vaart stelt: “Ze waren allebei in beeld, Postecoglou en Slot. Ze vroegen mij wie ze moesten nemen, toen zei ik natuurlijk Arne, want dan was ik van Feyenoord af (grapje, red.). Het leek eerst 50/50, maar ik kreeg daarna de indruk dat het toch meer de kant van Postecoglou opging.” Slot kan dit niet bevestigen. “Ik suggereer daarmee niet dat wat Rafael nu zegt niet waar is, maar ik ben hartstikke gelukkig bij Feyenoord.”

Is hij klaar voor een volgende stap?

  • Ja
  • Nee
755+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie