‘Slot geeft pijnlijk Feyenoord-signaal af’

Foto: ‘Slot geeft pijnlijk Feyenoord-signaal af’

Arne Slot is niet tevreden over een aantal spelers van Feyenoord. De vele wijzigingen in de voorhoede zijn daarom een logisch gevolg, zo meent RTV Rijnmond-verslaggever Dennis van Eersel.

Arne Slot worstelt al langer met de invulling van zijn voorhoede. De vastigheid ontbreekt. “Dat zou hij wel willen, maar het ligt aan de spelers”, legt Van Eersel uit. “Men zegt vaak: ‘een trainer moet een speler vertrouwen geven’, maar vaak is het andersom: de spelers moeten hun trainer vertrouwen geven. Paixão mag nu al een tijdje blijven staan en Dilrosun heeft dat eerder ook gehad, maar op de vleugels is er niemand die overtuigt.”

Van Eersel vervolgt zijn verhaal: “Als er dan eentje is die dat nog het meeste doet, en ook het hoogste rendement heeft qua assists, dan is dat Alireza Jahanbakhsh. Maar hij had er vanavond (donderdagavond tegen PEC Zwolle, red.) ook wel meer mogen maken, hij heeft veel kansen gehad.”

De Feyenoord-watcher ziet Jahanbakhsh nog altijd worstelen, maar stelt hij nu: “Wat mij betreft heeft hij bewezen, zeker als je het afzet tegen de andere vleugelaanvallers, dat hij ook een keertje iets langer mag blijven staan. Als je kijkt naar hoe lang Dilrosun heeft mogen blijven staan, en inmiddels Paixão ook, dan vind ik dat dat voor Jahanbakhsh ook een keer mag gelden.”

Wint Feyenoord met 0-3 in Groningen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moet Feyenoord zich hier versterken?

  • Ja
  • Nee
1327+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie