SLEUTEL voor Ajax, PSV schrijft GESCHIEDENIS | Twee Viertje met Aad #74

Foto: SLEUTEL voor Ajax, PSV schrijft GESCHIEDENIS | Twee Viertje met Aad #74

Ajax en PSV zijn op weg naar onverwachtse Europese glorie, dat denkt Meestervoorspeller en huisanalist van SoccerNews Aad de Mos. “Ajax heeft de sleutel gevonden naar succes en PSV gaat geschiedenis schrijven”, zijn de kraakheldere woorden van de oud-trainer van beide clubs in de podcast Twee Viertje met Aad. En er is meer in aflevering 74.

Twee Viertje met Aad aflevering 74: vieren van gelijkspel, Mechelen, Ajax-sleutel, PSV-geschiedenis, Aad in Vandaag Inside, John van ‘t Schip, Hato in Oranje, Wijnaldum eruit, Liverpool, Manchester City

Hoe oud is Aad nou werkelijk?

Want Aad kan dan wel bijna 78 zijn (oeps, 77 natuurlijk), hij is nog zo “scherp als een kievit”. De eigenzinnige analist is lekker op dreef en haalt herinneringen op aan vroegere tijden. Want Aad heeft in zijn tijd veel gelijke spelen als overwinningen gevierd. Dat kwam misschien ook wel omdat in het 2-puntensysteem van vroeger 1 punt veel meer waard was.

Felle toekomstige discussie tussen twee snorren?

In (co)efficiënt met Aad gaat het over andere punten en hoewel we met Nederland slecht draaien ziet de Meestervoorspeller al rood-wit-blauw-licht aan het eind van de tunnel. Dat licht is niet van Frankrijk, maar van Nederland en wordt geschenen door Ajax en PSV. Met zijn rake uitspraken over die twee clubs kan hij zo aanschuiven bij Vandaag Inside, en dat is dan ook precies wat de Stalen Snor voor ogen heeft. Ziet Aad het zitten om in discussie te gaan met die andere Snor?

Aad schopt tegen nog meer heilige huisjes

In Raad van Aad is er tegendraads advies voor John van ‘t Schip, want Aad houdt van schoppen tegen heilige huisjes en bovendien is het tijd voor vernieuwing in Amsterdam. Dat geldt ook voor het Nederlands elftal want Aad weet precies wie hij wil verwelkomen in Aads Oranje (Jorrel Hato) en van wie hij afscheid wil nemen (Georginio Wijnaldum). Tot slot is er natuurlijk ook nog de Match of the Weekend, waarin Meestervoorspeller Aaad net als in (co)efficiënt met Aad weer de uitslag verklapt. Bekijk en beluister het allemaal in aflevering 74 van Twee Viertje met Aad!

Twee Viertje met Aad 

Oud-trainer, voetbalanalist, rekenwonder en meestervoorspeller Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van SoccerNews.nl: Twee Viertje met Aad. In de podcast praat de voormalige coach van Ajax en PSV met presentator Eimert Pruis over het laatste voetbalnieuws, actuele wedstrijden en natuurlijk randzaken. Hij geeft ongevraagd advies, reageert op een staalscherpe stelling en blikt vooruit op het weekend. Jij wil natuurlijk als eerste weten wat Aad te vertellen heeft.

Gaan Ajax en PSV geschiedenis schrijven?

  • Ja, allebei naar de kwartfinales
  • Nee, Ajax niet, PSV wel
  • Nee, Ajax wel, PSV niet
  • Nee, allebei niet
81+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

09:35
2+
Thiago Silva doet laatste boodschap richting Chelsea spelers
09:14
3+
‘Besiktas en Fenerbahce flirten met komst José Mourinho’
08:57
19+
ADO Den Haag met hakken over de sloot: ‘Het was vandaag genoeg’
08:42
47+
‘Manchester United is aantrekkelijk ongeacht gebrek aan Europees voetbal’
23:48
392+
‘Je houdt je hart vast bij Van Persie’
23:31
182+
‘Oud-AZ’er is nieuwe Mohamed Salah’
23:14
683+
‘Verrassing in EK-opstelling Oranje’
23:01
193+
Bizot niet naar EK wegens ‘zwaarwegende familieomstandigheden’
22:48
1531+
‘Miljardair gooit Ten Hag én sterren eruit’
22:27
1772+
‘Ajax dumpt grootverdiener’
22:16
50+
Kieftenbeld gaat nog eventjes door: “Vier wedstrijden”
22:10
65+
ADO maakt nog kans op promotie na potje nagelbijten
21:50
840+
‘Grote schande bij ADO-De Graafschap’
21:49
99+
Lijnders barst in huilen uit: “Zonder hem…”
21:09
1474+
‘Niet één, maar twee PSV-monstertransfers’
21:07
500+
Buitenland: ‘Ontslag Koeman na misdaad’
21:00
945+
‘Feyenoord-ster heeft laatste duel gespeeld’
20:42
2673+
Ajax gooit roer om met transfers
20:31
3371+
‘Stunttransfer bij Feyenoord’
20:07
560+
‘Arne Slot geeft 120 miljoen uit’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie