‘Shock’ voor Antony en Lisandro Martínez

Foto: ‘Shock’ voor Antony en Lisandro Martínez

Antony en Lisandro Martínez transfereerden in de voorbije zomer van Ajax naar Manchester United voor in totaal een kleine 170 miljoen euro (maximaal) en bij aankomst op Carrington (het sportpark van The Red Devils) was het wel eventjes wennen voor de twee Zuid-Amerikanen.

Het tweetal was De Toekomst gewend, maar de trainingen in Manchester zijn andere koek, vertelt Antony op het clubkanaal van zijn nieuwe werkgever: “Trainingen zijn heel anders, maar daar heb ik me mentaal op voorbereid. Ik wist hoe intens het hier zou zijn, omdat ik de club en de Premier League altijd gevolgd heb. Ik wist ook hoe intens de wedstrijden kunnen zijn en ik heb me zo goed mogelijk voorbereid. Ik heb ook veel getraind om zo snel mogelijk honderd procent fit te zijn.”

De Brazilianen trekt zich op aan zijn landgenoten Fred en Casemiro: “Ik geniet ervan. Het zijn de eerste paar weken hier, maar ik heb al een aantal Braziliaanse restaurants ontdekt, waar ik met Casemiro naartoe ben gaan. We settelen ons in de stad en pas me heel goed aan de club aan. De mensen hier hebben me heel welkom laten voelen en ik voel me al thuis.”

Lisandro Martínez

Ook voor Martínez betekende de transfer een flinke shock. Hij kwam meteen onder vuur te liggen vanwege zijn geringe lengte (1 meter 75). In gesprek met TyC Sports vertelt de Argentijn echter: “Ik geef niets om kritiek. Ik geloof in mezelf en ik vertrouw op mijn capaciteiten. Ik heb altijd hard gewerkt. Daardoor krijg ik de resultaten die ik wil.” De verdediger leeft zijn droom: “Vooral om in de Premier League te spelen, één van de beste competities in de wereld. Ik ben echt blij.”

TIP: Verdien 6 keer je inleg als United dit seizoen de Europa League wint!

Intenser bij United?

  • Kan ik me wel voorstellen, ja
  • Kan ik me niet voorstellen
1184+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie