Schreuder wijst op pijnlijk Ajax-punt

Foto: Schreuder wijst op pijnlijk Ajax-punt

Alfred Schreuder heeft met twee nederlagen de beide benen weer op de grond bij Ajax. De trainer van de Amsterdammer maakte in gesprek met Ajax TV de verbeterpunten voor de komende weken bekend. De trainer is zeker niet ontevreden, maar de puntjes moeten nog op de i komen. 

“Zeker in de eerste fase van onze opbouw moeten we betere keuzes maken”, vindt de trainer. “In de tweede en derde fase ziet het er wel goed uit en ook met het drukzetten ben ik vrij tevreden. Als je kijkt naar onze manier van spelen, vind ik dat we ten opzichte van het begin van seizoen grote stappen hebben gemaakt.”

Ajax

Keuzes heeft de trainer sowieso te over. “Als je niet regelmatig speelt, om Davy Klaassen even te noemen, dan is het normaal dat hij niet blij is. Dat geeft hij ook aan en dat weet ik van hem”, stelt Schreuder, die ook begrip heeft voor de situatie van de speler. 

Het voelt voor een speler alsof het een keuze tegen hem is, maar ik maak een keuze voor Berghuis op tien. Ik probeer dan uit te leggen waarom”, zei Schreuder. Voorlopig lijkt Klaassen daardoor nog buiten de boot te vallen bij Ajax. 

TIP: Wint Nederland van België? De odd is 2.5x

Goede aanwinst?

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie