‘Schitterende Eredivisie-transfer voor Mats Seuntjens’

Foto: ‘Schitterende Eredivisie-transfer voor Mats Seuntjens’

Er klinken steeds meer geluiden dat Mats Seuntjens na dit seizoen met zijn trainer Joseph Oosting mee van RKC naar FC Twente verkast. In Waalwijk is de aanvaller annex middenvelder volledig opgeleefd na een zware tijd bij Fortuna Sittard, mogelijk resulteert hetgeen in een fraaie stap hogerop komende zomer.

‘Joseph Oosting neemt Mats Seuntjens mee naar FC Twente’

“We kijken naar alle goede, interessante spelers”, reageert technisch directeur Jan Streuer op de geruchten, in gesprek met RTV Oost. De beleidsbepaler benadrukt verder dat de Tukkers sowieso geen grote transferbedragen zullen gaan uitgeven, en dat maakt Seuntjens extra interessant. Hij beschikt namelijk over een aflopend contract bij RKC.

Transfervrij buitenkansje?

Streuer: “Wat vooral van belang is, is dat ze niet te duur zijn. Dat kunnen wij ons niet permitteren. Als FC Twente een spits haalt die twee à drie miljoen moet kosten, moet je je afvragen of die speler goed genoeg is. Als je kijkt naar de prijzen van tegenwoordig, FC Twente zit niet in de categorie om die transfers te doen. Misschien in de toekomst wel maar op dit moment is dat nog niet zo.”

“Wij moeten heel inventief zijn om de juiste spelers te halen. Dan kijken we ook vooral naar transfervrije spelers. Iedereen die goed is kan in aanmerking komen.” Seuntjens is dus zeker een optie voor Streuer en Twente. Eerder kwam hij al uit voor onder meer AZ en dus Fortuna.

Seuntjens zou een goede versterking zijn voor Twente

  • Eens
  • Oneens
1877+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie