‘Ronald Koeman kan ultieme wraak nemen’

Foto: ‘Ronald Koeman kan ultieme wraak nemen’

Ronald Koeman is een icoon bij FC Barcelona, maar dreigt ondanks alle beperkingen al na één seizoen te sneuvelen als trainer van zijn droomclub. Voetbal International zinspeelt op ultieme wraak van de oud-bondscoach: Real Madrid.

Simon Zwartkruis schrijft over de ontstane situatie: “Eerder deze week zaten ze al een half uurtje bij elkaar, in het bijzijn ook van zaakwaarnemer Rob Jansen. De uitkomst was net zo vaag als de persconferentie van vandaag. Koeman moet afwachten. Dat kan maar één ding betekenen: Laporta wil tijd winnen, zodat hij intussen een andere hoofdcoach kan zoeken. Lukt dat niet, dan mag Koeman alsnog aanblijven.”

Koeman geniet veel steun van bestuursleden, maar Joan Laporta lijkt zijn eigen plan te trekken. Daarbij zou hij zelfs onjuiste informatie verspreiden over diens fysieke gesteldheid. “Als Laporta hoopt dat Koeman zelf de deur dicht gaat gooien in Barcelona, kan hij lang wachten. De trainer zou zichzelf daarmee financieel flink in de voeten schieten. En daarmee ook zijn meegebrachte assistenten Alfred Schreuder en Henke Larsson. “

Tot slot schrijft Zwartkruis over een wraakpoging. “Voor Koeman resteert even niks anders dan plaatsnemen in de wachtkamer. Cynisch genoeg is het ook bij Real Madrid onrustig, na het vertrek van Zinedine Zidane deze week. Het zou de ultieme wraak van Koeman zijn, voor de onfrisse manier waarop een onwerkbare situatie wordt gecreëerd. Eerst een forse afkoopsom opstrijken en daarna bij de aartsrivaal aan de slag gaan. Zoals Johan Cruijff zijn spelerscarrière uit rancune ooit afsloot bij Feyenoord. Kan Koeman zich nog één keer laten inspireren door zijn leermeester.”

Is dat haalbaar?

  • Ja
  • Nee
1032+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie