Reiziger verrast met opstelling Jong Oranje

Foto: Reiziger verrast met opstelling Jong Oranje

Jong Oranje neemt het donderdagavond in een kwalificatieduel voor het EK op tegen Gibraltar. Michael Reiziger heeft voor de wedstrijd een aantal interessante namen in het basisteam gezet.

Uitmuntende kwalificatie Jong Oranje

Voor de kersverse bondscoach is er vooralsnog geen vuiltje aan de lucht. Nederland slaagde erin om de eerste vier groepswedstrijden winnend af te sluiten en staat met 12 punten bovenaan in de poule. Tegenstander Gibraltar kwam voorlopig niet tot een punt en maakte zelfs slechts één treffer, waardoor Jong Oranje de grote favoriet is voor de zege.

De oefenmeester zal willen proberen om de lijn door te trekken en tegen Gibraltar verder aan het doelsaldo te werken. De selectie van Reiziger kreeg het in de vorige twee interlandperioden al voor elkaar om maar liefst 13 doelpunten te maken en geen enkele treffer tegen te krijgen. Het belooft dan ook een groot resultaat te worden.

Opstelling van Reiziger

Calvin Raatsie staat tegen Gibraltar onder de lat. Achterin begint Ryan Flamingo op de rechtsbackpositie, terwijl Ian Maatsen aan de linkerkant van de defensie is terug te vinden. In het centrum van de verdediging zullen Finn van Breemen en Neraysho Kasanwirjo voor de aansturing moeten zorgen.

Reiziger kiest in de middelste linie voor Dirk Proper, Million Manhoef en Calvin Twigt, terwijl Nederland voorin met Noah Ohio, Myron van Brederode en Ruben van Bommel begint. Aankomende maandag gaat Reiziger met zijn spelersgroep op bezoek bij Zweden, dat momenteel op de derde plaats in de groep is terug te vinden.

Plaatst Jong Oranje zich voor het EK?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
546+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie