‘Real Madrid haalt nieuwe spits weg uit Barcelona’

Foto: ‘Real Madrid haalt nieuwe spits weg uit Barcelona’

Real Madrid is naar verluidt van plan om binnen een afzienbare periode een nieuwe spits te presenteren. Volgens Relevo is Joselu namelijk nadrukkelijk in beeld voor een plaats in de selectie van volgend seizoen.

Doorselecteren Real Madrid

De Spaanse topclub moest dit voetbaljaar Barcelona voorlaten in de Primera División, terwijl Real Madrid er ook niet in slaagde om de finale van de Champions League te bereiken. Het bestuur weet daarom dat er deze zomer veel moet veranderen en is dan ook bezig om de huidige selectie tegen het licht aan te houden.

Waar onder meer Karim Benzema mogelijk vertrekt, is Real Madrid eveneens bezig met de breedte van de selectie. Met het huidige aantal wedstrijden verwacht de club namelijk ook aankomend voetbaljaar weer veel spelers nodig te hebben. Het betekent onder meer dat Real Madrid Joselu zo snel mogelijk hoopt binnen te halen.

Kwaliteiten van Joselu

De inmiddels 33-jarige aanvaller liet dit seizoen bij Espanyol zijn kwaliteiten zijn. Ondanks de degradatie van de club uit Barcelona, kreeg Joselu het zelf wel voor elkaar om zijn niveau te halen. De teller van Joselu staat met nog een wedstrijd te gaan op 16 treffers, waarmee hij bijna een derde van de doelpuntenproductie voor zijn rekening neemt.

Doordat Espanyol na de zomer op het tweede niveau speelt, kan Joselu van de clausule in zijn contract gebruikmaken die hem een transfervrije status geeft. Er zouden daardoor meerdere clubs geïnteresseerd in hem zijn, maar Real Madrid zou op pole position liggen om hem over te nemen. Hij moet in de hoofdstad de vervanger worden van Mariano Díaz.

Pakt Real Madrid volgend seizoen de landstitel?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
982+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie