‘Publiekslieveling spotgoedkoop naar Ajax’

Foto: ‘Publiekslieveling spotgoedkoop naar Ajax’

Donny van de Beek zit al een tijdje in een heel erg diep wak en dat wak lijkt bovendien alleen maar dieper en dieper te worden. Ook bij Eintracht Frankfurt komt hij maar mondjesmaat (lees: eigenlijk gewoon helemaal níét) aan de bak en het lijkt wel duidelijk te zijn dat de Duitsers de koopoptie in zijn huurcontract niet gaan lichten. Dat betekent echter dat Ajax toe kan slaan.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Donny van de Beek heeft nieuws voor Ajax’

Volgens BILD is de beslissing over de toekomst van de middenvelder in de Bundesliga al genomen: in Frankfurt vindt men niet dat de oud-Ajacied het afgesproken bedrag van tien miljoen euro waard is. En dus moet Van de Beek zich over een paar maanden weer bij Manchester United melden, dat hem echter zo snel mogelijk wil lozen…

“Trainer Dino Toppmöller gaf Van de Beek meerdere kansen, maar hij benutte deze niet”, oordeelt BILD over de Nederlander. En Toppmöller was onlangs zelfs behoorlijk hard: “Het gaat mij er niet om iemand wedstrijdritme op te laten doen. Het gaat mij om het winnen van wedstrijden…”

Zacht prijsje

United wil Van de Beek, mede met het oog op de Financial Fair Play-regels en mogelijke aankopen, dolgraag slijten, en een simpel optelsommetje is snel gemaakt. Ajax wordt al een tijdje aan een terugkeer van zijn voormalige publiekslieveling gelinkt en in de Johan Cruijff ArenA kan men natuurlijk ook wel een paar versterkingen gebruiken. Van de Beek is bovendien betaalbaar, aangezien The Red Devils tien miljoen euro willen verdienen met de verkoop van hun miskoop, en bovendien lijkt er óók nog eens onderhandelingsruimte te zijn.

Gokje wagen?

  • Waarom niet?
  • Doe maar niet
11220+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie