‘PSV ziet ook Sangaré vertrekken naar Premier League’

Foto: ‘PSV ziet ook Sangaré vertrekken naar Premier League’

De kans is groot dat Ibrahim Sangaré in navolging van Cody Gakpo ook een transfer naar de Premier League gaat maken. Volgens Voetbal International heeft PSV de transferclausule van de Ivoriaan opnieuw aangepast, waardoor de middenvelder voor een gelimiteerde transfersom is op te halen.

De Eindhovenaren hadden afgelopen augustus nog haast om het contract open te breken om de destijds geldige transferclausule uit het contract te halen. De middenvelder was afgelopen zomer op te halen voor 37,5 miljoen euro, maar tot een concreet aanbod kwam het niet.

Gelimiteerde transfersom

De gelimiteerde transfersom verdween na de verlening uit het contract, maar gaat vanaf komende zomer opnieuw in bij de Ivoriaan meldt Voetbal International. Alleen moeten geïnteresseerde clubs dan wel voor een bepaalde datum zaken met PSV doen, want de clausule geldt niet meer de gehele transferzomer.

Uit de Premier League is nodige interesse voor Sangaré, die PSV naar alle waarschijnlijkheid opnieuw tientallen miljoenen gaat opleveren na het vertrek van Gakpo naar Liverpool. De Eindhovenaren haalden de middenvelder in de zomer van 2020 nog voor negen miljoen euro op bij Toulouse. Ook een overstap van Noni Madueke naar de Premier League is niet uitgesloten, Chelsea is nog altijd geïnteresseerd in de diensten van de vleugelspeler ondanks dat het eerste bod van dertig miljoen werd geweigerd.

Past de Premier League goed bij Sangaré?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, ik denk dat hij daar niet goed genoeg voor is
1865+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie