‘PSV zet deur naar uitgang open voor tweetal’

Foto: ‘PSV zet deur naar uitgang open voor tweetal’

PSV won in de eerste seizoenshelft alle zestien de competitiewedstrijden in de Eredivisie. Er zal in januari dan ook heel weinig gaan veranderen in de selectie, zo verwacht clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Transfer voor Oppegard en Sambo lijkt logisch’, mits ze weg willen

“Deze winter willen trainer Peter Bosz en technisch directeur Earnest Stewart als gezegd niemand kwijt en is het woord ‘nee’ in alle talen geoefend. De huidige groep bleek veel completer dan in augustus gedacht, toen het ontbreken van een ‘extra 6’ nog een issue was”, weet Elfrink. “Er hoeft niet veel bij, zo is het huidige oordeel van de technische staf. Misschien haalt Stewart nog iemand met het oog op de toekomst, maar dat lijkt dan eerder een jong talent of een speler die er in de zomer pas écht hoeft te staan.”

Wel zou het kunnen dat er nog mensen wég gaan in de winterstop, schrijft Elfrink. “Als iedereen fit is, is de groep zo groot dat er misschien nog spelers kunnen vertrekken. Voor backs als Fredrik Oppegard en Shurandy Sambo is er bijvoorbeeld maar weinig perspectief en daarom lijkt een transfer logisch, maar bij het huidige PSV willen maar weinig spelers weg. Ook deze mannen krijgen de kans om een kampioenschap achter hun naam te schrijven, als ze in de winterstop besluiten om te blijven..”

Na verhuurperiodes

Overigens speelde Sambo vorig seizoen nog op huurbasis bij Sparta, de rechtsback wees zelf vervolgens een overstap naar FC Twente af in de zomer. Oppegard werd vorig voetbaljaar tijdelijk gestald bij Go Ahead Eagles.

PSV moet Sambo laten gaan

  • Ja, maar alleen verhuren
  • Ja, verkopen
  • Nee, behouden
870+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie