‘PSV wil Götze overtuigen en uit handen Schmidt houden’

Foto: ‘PSV wil Götze overtuigen en uit handen Schmidt houden’

PSV is er alles aan gelegen om Mario Götze langer in Eindhoven te houden. De Duitse spelmaker lijkt echter aan te sturen op een vertrek, nu trainer Roger Schmidt vertrekt naar Benfica. Portugese media maken zelfs melding dat Götze meegaat naar de Portugese topclub.

Het was de Duitse oefenmeester die de middenvelder wist te verleiden tot een overeenkomst in Eindhoven. Onder leiding van Schmidt is Götze uitgegroeid tot een belangrijke basisspeler en de spelmaker verlengde dit seizoen zijn contract zelfs met twee jaar. Daarbij bedong de aanvallende middenvelder wel een gelimiteerde afkoopsom van drie tot vier miljoen euro. 

Volop interesse in Götze

Nu Schmidt vertrekt lijkt de kans ook groot dat Götze Eindhoven achter zich gaat laten, maar volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International wil PSV een poging wagen om Götze te behouden. Het management van de middenvelder was in Eindhoven om daar over te praten. Voor de spelmaker bestaat de nodige belangstelling, waarbij Portugese media melden dat Schmidt hoopt dat Götze meegaat naar Benfica. Ook meldt Voetbal International dat de middenvelder een lucratief contract kan ondertekenen bij twee clubs in de Verenigde Staten. De voorkeur van Götze gaat echter uit naar een club die Champions League-voetbal speelt.

TIP: Wint PSV bij Feyenoord? Pak 2.75 keer je inzet!

Moet PSV Götze houden of laten gaan?

  • Houden
  • Laten gaan
249+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie