‘PSV waagt ultieme poging voor gewild target’

Foto: ‘PSV waagt ultieme poging voor gewild target’

PSV wil nog een ultieme poging wagen om Isaac Babadi langer vast te leggen. Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV en het management dinsdag opnieuw in gesprek gaan om op één lijn te komen over een contractverlenging. Eerdere pogingen leverden niks op, maar de talentvolle middenvelder lijkt nu wel open te staan voor een langer verblijf.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

PSV en Babadi opnieuw om tafel

PSV ging al uit van een mondeling akkoord met Babadi, maar had daar buiten het management van de speler gerekend. Wil Babadi verlengen dan moet het perspectief en de financiën voor het kamp van de speler kloppen. Volgens het management kan PSV een beter voorstel doen, dan dat het al gedaan heeft. Babadi maakte in het begin van dit seizoen nog indruk, maar speelt de laatste tijd vooral zijn wedstrijden in Jong PSV.

De achttienjarige Babadi ligt goed in de markt en kan naar verluidt onder meer rekenen op interesse van Ajax en Feyenoord, maar PSV hoopt met hem te kunnen verlengen tot medio 2028. Ook vanuit het buitenland (onder meer Anderlecht en Eintracht Frankfurt, red.) is interesse, maar als het aan Babadi zelf ligt blijft hij in Eindhoven. “Zijn broer Samuel en zaakwaarnemer Sahr Senesie zijn de mannen die met PSV aan tafel zitten. Ze willen dat PSV een aanbieding doet waaruit spreekt dat de club Babadi écht wil houden en vinden dat dat tot nu toe niet het geval is geweest”, klinkt het in het Eindhovens Dagblad.

Moet Babadi verlengen bij PSV?

  • Ja, dat zou verstandig zijn
  • Nee, hij moet vertrekken
463+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie