PSV doet richting Ajax-thuis dringende oproep aan fans

Foto: PSV doet richting Ajax-thuis dringende oproep aan fans

PSV maakt zich langzaam op voor de topper van aankomend weekend tegen Ajax. De Eindhovenaren hebben daarbij op de clubwebsite aan de fans een dringende oproep gedaan om zich te gedragen.

Dringende oproep van PSV aan fans

Afgelopen voetbaljaar won PSV het duel met Ajax met 3-0, maar werd de wedstrijd tijdelijk gestaakt vanwege het gooien van voorwerpen. De koploper van de Nederlandse competitie hoopt dit niet nogmaals mee te maken en vraagt de supporters om het goede voorbeeld te geven door achter het elftal van Peter Bosz te gaan staan.

Volgens de Eindhovenaren kan het team de steun namelijk goed gebruiken. “In de topper tegen Ajax hopen we de tiende overwinning op rij in de Eredivisie te behalen! Een ontzettend belangrijke wedstrijd voor PSV en we willen jullie allen dan ook vragen om ons team maximaal én vooral positief te ondersteunen”, stelt de club.

“Geen antisemitische of discriminerende spreekkoren, geen voorwerpen op het veld gooien, geen vuurwerk afsteken of ander gedrag dat de club schaadt of de wedstrijd negatief beïnvloedt. De ogen van de vaderlandse voetbalwereld zijn die dag op ons gericht. Steun onze club op een positieve manier zoals jullie altijd doen en maak er een fantastische voetbalmiddag van!”

Succesvolle seizoenstart in Eindhoven

PSV staat na negen speelronde bovenaan in de Eredivisie. Het verloor in de competitie nog geen punt en houdt daardoor voorlopig concurrenten AZ en Feyenoord ver achter zich. Ajax bezet de zeventiende plaats, al moet het nog wel twee wedstrijden inhalen. Het verschil tussen PSV en Ajax is maar liefst 22 punten.

Wordt PSV – Ajax (tijdelijk) gestaakt?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
418+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie