‘PSV biedt verwoed op nóg een Belg’

Foto: ‘PSV biedt verwoed op nóg een Belg’

PSV is dicht bij de komst van Thorgan Hazard, die naar verluidt op huurbasis overkomt van Borussia Dortmund mét een optie tot koop. Daarmee zijn de Eindhovenaren echter nog niet klaar, want ook Dodi Lukébakio van Hertha BSC zou nog op het verlanglijstje van trainer Ruud van Nistelrooy staan.

In een artikel over de verwachte komst van Hazard schrijft De Telegraaf: “PSV heeft deze window nadrukkelijk naar onze zuiderburen gekeken bij de zoektocht naar versterking. Spits Fábio Silva, die in de eerste seizoenshelft actief was voor Anderlecht, is gehuurd van Wolverhampton Wanderers, er werd geflirt met Adnan Januzaj van FC Sevilla en volgens Belgische media heeft PSV ook pogingen ondernomen om zich te versterken met Dodi Lukébakio van Hertha BSC.”

“De Bundesliga-club zou twee biedingen van PSV op de aanvaller terzijde hebben gelegd”, weet het dagblad. “PSV heeft de afgelopen weken op meerdere borden geschaakt. Ook naar Viktor Tsygankov, Arnaut Danjuma, Anthony Elanga, Bryan Gil en Kamaldeen Sulemana werden lijntjes uitgegooid.”

Hele hoop transferactiviteit

Waar Hazard in de regel op de linkerflank speelt, is Lukébakio van origine een rechtsvoor. Het zou niet onverstandig zijn als de Eredivisie-topclub zich ook op die positie nog versterkt, aangezien Noni Madueke (Chelsea) en Cody Gakpo (Liverpool) andere oorden hebben opgezocht. Bovendien is Paris Saint-Germain in de markt voor Johan Bakayoko, zo leerden we eerder op de maandagavond. De Ligue 1-grootmacht zou echter vooral dicht bij de komst van Hakim Ziyech zijn, die overbodig is geworden op Stamford Bridge na de komst van de bovengenoemde Madueke.

Moet PSV ook nog een rechtsvoor halen?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
843+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie