Prins erkent: “Ik ben ook voor Ajax”

Foto: Prins erkent: “Ik ben ook voor Ajax”

Prins Constantijn was vrijdagochtend bij Goedemorgen Nederland te gast. Toen het onderwerp ‘voetbal’ langskwam, liet hij weten dat ook hij een groot fan is van Ajax.

Aanhanger van Ajax

Koning Willem-Alexander liet afgelopen maand blijken dat hij een trouwe supporter is van Ajax, terwijl Koningin Maxima juist voor Feyenoord juicht. Prins Constantijn kreeg daarom de vraag voor welke club hij de voorkeur heeft en liet blijken dat hij wat dat betreft op zijn broer lijkt. “Ik ben ook voor Ajax”, zo vertelde hij in het programma.

Dit seizoen hebben beiden echter nauwelijks iets om voor te juichen. Waar Feyenoord aankomend weekend hoogstwaarschijnlijk het landskampioenschap naar zich toetrekt, lijkt Ajax zelfs op de derde plaats te belanden. Toch ziet hij het positief in. “Ajax heeft op dit moment niets meer te verliezen. We zitten wat dat betreft in een royale positie.”

De Rotterdammers verwachten komende zondag een relatief eenvoudige wedstrijd tegen Go Ahead Eagles, maar prins Constantijn is daar niet zeker van. Ajax kreeg het in de laatste vier ontmoetingen namelijk niet voor elkaar om de club uit Deventer te verslaan. “Uit ervaring weet ik dat Go Ahead Eagles altijd lastig is om tegen te winnen.”

Slotfase Eredivisie

Zondag gaat Ajax op bezoek bij FC Groningen, waarna nog duels met FC Utrecht (thuis) en FC Twente (uit) volgen. Het verschil met achtervolger AZ is slechts 2 punten, waardoor Ajax aan de bak moet. AZ komt de komende weken nog in actie tegen FC Emmen (thuis), NEC (uit) en PSV (thuis).

Maakt Tadic de openingstreffer tegen FC Groningen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Op welke positie eindigt Ajax dit seizoen?

  • Tweede
  • Derde
  • Vierde
236+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie