Preview: Kan Liverpool het nieuwe jaar beginnen met een overwinning?

Foto: Preview: Kan Liverpool het nieuwe jaar beginnen met een overwinning?

Brentford krijgt in de komende dagen bezoek van Liverpool. Beide ploegen lijken in vorm te geraken waardoor het een interessante wedstrijd wordt. Liverpool wil naar de top vier voor een Champions League-ticket terwijl Brentford vooral niet wil degraderen. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en odds die helpen bij het wedden op de wedstrijd Brentford – Liverpool.

Gtech Community Stadium

Premier League

2 januari 2023

18:30

Brentford
Liverpool
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 2 januari 2023 18:30.

Brentford: teaminfo en vorm

De ploeg van trainer Thomas Frank doet het uitstekend in de Premier League. Qua bekendheid en budget hoort de club in de onderste regionen van de competitie thuis. Doordat Brentford uitstekend personeel in huis heeft lukt het de ploeg om zich goed staande te houden in de grootste voetbalcompetitie van de wereld. Zo staan The Bees momenteel negende in de Premier League. Brentford is qua punten dichterbij een Europees ticket dan de degradatiestreep.

Sinds het WK heeft de club alweer twee wedstrijden achter de rug. Zo werd er al gelijkgespeeld (2-2) tegen Tottenham Hotspur en afgelopen dagen werd West Ham United met 0-2 verslagen. Ivan Toney en Josh Dasilva maakten de treffers tegen West Ham. Toney viel aan het einde van de wedstrijd geblesseerd uit, maar het lijkt mee te vallen. De spits heeft al twaalf doelpunten gemaakt voor Brentford in zestien wedstrijden. Alleen Harry Kane (13) en Erling Haaland (20) wisten vaker te scoren dit seizoen.

Het is nog onduidelijk of Toney tegen Liverpool kan spelen. Voor Brentford zou het een enorme aderlating zijn mocht de Engelsman niet mee kunnen doen. Naast zijn doelpunten is hij erg belangrijk voor de tactiek van de club aangezien hij enorm balvast is.

Beide teams scoren

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Liverpool: teaminfo en vorm

Liverpool lijkt de vorm die aan het begin van dit seizoen ontbrak ondertussen te hebben gevonden. Zo werd er de afgelopen week gewonnen van Aston Villa (1-3) en Leicester City (2-1). Al kwam Liverpool goed weg tegen The Foxes. Leicester kwam op voorsprong door een doelpunt van Kiernan Dewsbury-Hall. Daarna ging het helemaal fout bij deze ploeg door twee ongelukkige eigen doelpunten. Verdediger Wout Faes was de schlemiel met twee eigen goals.

Een nieuwe Premier League-titel kan Liverpool wel vergeten doordat de achterstand op koploper Arsenal al meer dan tien punten is. De ploeg zal zich vooral richten op een Champions League-ticket. Momenteel heeft Liverpool twee punten achterstand op Tottenham Hotspur. Er is dus nog geen reden voor paniek bij de ploeg.

Afgelopen zomer kwam Darwin Núñez voor veel geld naar Liverpool. De aanvaller heeft nog niet kunnen overtuigen in England. Hij krijgt veel kansen, maar tot op het heden mist hij veel. Núñez krijgt wel veel kansen dus als hij het net makkelijker gaat vinden zal Liverpool grote stappen vooruit zetten.

Mohamed Salah scoort

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wedtip Brentford – Liverpool

Voor de Engelse topploegen is Brentford een lastige tegenstander om tegen te spelen. De ploeg van Jürgen Klopp speelt de laatste tijd echter zo goed dat Brentford echt wel te pakken is. Tip: wedden op ‘Liverpool wint’. Deze weddenschap heeft een odd van 1.60 bij Unibet.

Liverpool wint

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie