‘Premier League volgende bestemming voor Vinícius Júnior’

Foto: ‘Premier League volgende bestemming voor Vinícius Júnior’

Vinícius Júnior behoort wekelijks tot de grote uitblinkers bij Real Madrid. De Braziliaan is voorlopig niet voornemens om de club te verlaten, al lijkt de aanvaller wel te weten wat zijn vervolgstap zou zijn.

Transfer naar Premier League

De voetballer stapte in 2018 over van Flamengo naar Real Madrid. In Spanje had hij een seizoen nodig om te wennen aan het niveau, waarna hij al snel een van de sleutelspelers van het team werd. Ook dit seizoen spreken zijn statistieken voor zich. In 31 optredens in de Spaanse competitie kwam hij tot 10 treffers en 9 assists.

Niets duidt er dan ook op dat een van beide partijen de samenwerking wil beëindigen. Desondanks houdt zijn zaakwaarnemer Frederico Pena er altijd rekening mee dat een vertrek plotseling voor de deur kan staan. In een interview met The Telegraph vertelt hij dat het dan waarschijnlijk is dat hij naar de Premier League vertrekt.

Het niveau van de Engelse competitie past volgens hem namelijk uitstekend bij Vinícius. “Als hij Real Madrid op een dag verlaat, dan is het logisch om naar de Premier League te gaan. Op dit moment zeg ik dat hij een speler is die bij één club geschiedenis gaat schrijven”, zo vertelt de agent tegenover het medium.

Vinícius bij Real Madrid

Pena wil voorkomen dat er geruchten ontstaan over een spoedig vertrek. Hij stelt daarom dat er geen enkele aanleiding is om te verwachten dat dit snel gaat gebeuren. “Ik zie dat momenteel niet gebeuren, maar de tijd zal het leren. Er verandert ontzettend veel in het voetbal. Soms gebeuren er zaken die je niet had verwacht.”

Wint Real Madrid op bezoek bij Valencia?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Zou de Premier League goed bij Vinícius Júnior passen?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
403+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie