‘Premier League-club maakt einde aan uitzichtloze situatie Lang’

Foto: ‘Premier League-club maakt einde aan uitzichtloze situatie Lang’

Noa Lang had hoopte inmiddels al wel bij een andere club te spelen dan Club Brugge. De Nederlandse aanvaller begeeft zich echter nog altijd in België, en daar gaat het van kwaad tot erger. Toch lonkt er een uitweg.

Na een blessure aan het begin van het seizoen, wist Lang na zijn revalidatie weinig indruk te maken. Dat terwijl hij het eerste gedeelte van 2022 ook niet de pannen van het dak speelde. De laatste weken was de oud-Ajacied steevast bankzitter bij Blauw-Zwart. Afgelopen weekend ontbrak hij zelfs in de selectie tegen Anderlecht. Volgens trainer Carl Hoefkens heeft onze landgenoot het lastig met zijn rol als reserve.

Leeds United

Zo lijkt een plek in de WK-selectie van het Nederlands elftal een utopie geworden voor Lang. Komende winter dienst zich mogelijk wel een kans aan om Brugge te verlaten. Afgelopen zomer toonde Leeds United al interesse in de Nederland, en volgens Leeds Live gaat de Premier League-club zich in januari weer melden. Voor alle partijen lijkt een transfer nu toch echt de beste oplossing.

The Whites staan niet geweldig voor in de Engelse competitie, met een huidige vijftiende plaats op de ranglijst. Trainer Jesse March zou vooral in aanvallend opzicht nog de nodige versterking willen. Deze zomer leek Lang een move naar Leeds niet te zien zitten, maar de situatie ligt nu toch wel duidelijk anders. The Peacocks denken dat de transfersom van Lang inmiddels ook een stukje lager ligt en hopen op een goede deal. 

TIP: 1.42 als Club Brugge midweeks Sint-Truiden aan de kant zet!

Kan Lang mee in de Premier League?

  • Twijfel ik niet aan
  • Zeker niet
693+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie