‘Pogba naait United voor de tweede keer’

Foto: ‘Pogba naait United voor de tweede keer’

De sportieve toekomst van Paul Pogba is nog steeds in het ongewis. De Franse middenvelder van Manchester United heeft een aflopend contract (tot de zomer van 2022, red.). De onderhandelingen met Manchester United lopen op dit moment, maar Pogba heeft ook andere opties. Sterker nog: volgens Italiaanse media gaat de geschiedenis zich herhalen.

Wint Manchester United volgend weekend van Manchester City? Zet €100 in en win €450!  

Pogba speelde als jeugdspeler al op Old Trafford. De Franse middenvelder hikte tegen het eerste elftal aan, maar kreeg geen serieuze kans op Old Trafford. De middenvelder besloot daarom zijn contract niet te verlengen en naar Juventus te vertrekken. In Turijn groeide Pogba uit tot een middenvelder van wereldklasse en verleidde het Manchester United meer dan honderd miljoen euro op tafel te leggen om hem terug te halen naar Old Trafford. 

Paul Pogba en Manchester United 

Na de hereniging tussen Pogba en Manchester United is het nog steeds een gespannen huwelijk tussen United en haar Franse sterspeler. Er ging geen transferperiode voorbij waar de Fransman niet gekoppeld werd aan Paris Saint-Germain, Real Madrid of een terugkeer bij Juventus. 

Dat laatste is volgens Sky Italia een stuk dichter bij. Juventus heeft de afgelopen jaren er een sport van gemaakt om grote spelers transfervrij binnen te hengelen en wil dit trucje opnieuw toepassen om Pogba terug naar Turijn te lokken. 

Mocht Pogba voor de tweede keer een transfervrije overstap naar Juventus maken, dan zorgt dat ongetwijfeld voor veel frustratie op Old Trafford. Daarmee ‘naait’ de Fransman zijn werkgever voor de tweede keer in zijn carrière. Dit keer zal extra pijn doen voor United, dat een investering van meer dan honderd miljoen euro dan ziet verdampen. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie