PODCAST: ‘Ten Hag kan allerbeste Ajacied níét meenemen’

Foto: PODCAST: ‘Ten Hag kan allerbeste Ajacied níét meenemen’

Erik ten Hag tekende vorige week definitief bij Manchester United. In Engeland zal hij de selectie flink gaan hervormen, te beginnen met het terughalen van Donny van de Beek (nu verhuurd aan Everton FC). Dat voorspelt oud-trainer Aad de Mos in de podcast Twee Viertje met Aad van SoccerNews.nl en OnlineWedden24.com.

“Je moet door selecteren. En hij heeft zijn visie over hoe er gespeeld gaat worden. Dus als je nuchter bent, zal zeventig procent van de spelers moeten verdwijnen. Als je Ronaldo ziet als een commercieel uithangbord en je kunt hem gebruiken om in wedstrijden dat te doen wat jij van hem vraagt, dan kan ik me voorstellen dat hij met Ronaldo wel door wil gaan. Bruno Fernandes zal sowieso blijven. De keeper is geen enkel probleem. Maar er zijn natuurlijk een hele boel middelmatige spelers waar hij niet mee verder gaat.”

“Neem een Eric Bailey. Allemaal nét niet. Daarin zal Ten Hag door selecteren. Donny van de Beek gaat hij zeker terughalen, omdat hij vanuit zijn visie natuurlijk bij Ajax heeft laten zien dat hij fantastisch kan zijn met druk naar voren toe zetten. Van de Beek begrijpt al precies wat Ten Hag wil”, vervolgt De Mos.

‘Gravenberch beste Ajacied, voor Timber is het nog te vroeg’

En zou Ten Hag volgens De Mos ook Ajax-spelers mee moeten nemen naar United? “De allerbeste kan hij al niet meer meenemen, dat is Ryan Gravenberch. Veruit de beste speler bij Ajax. De meest talentvolle speler van Ajax. Maar die gaat al op zeker naar Bayern Munchen, denk ik. Verder zijn er niet veel waarbij ik zou zeggen: die kan hij wel gebruiken bij United. Voor Jurriën Timber is het nog te vroeg. Die zal eerst nog een heleboel wedstrijden moeten spelen bij Ajax. Hij heeft het samen met Lisandro Martínez heel aardig gedaan, maar ik denk dat het nog te vroeg is voor hem.”

TIP: Wint Manchester United van Chelsea? Dan pak jij bij Circus 3.25x je inzet! Vergeet ook jouw €250 welkomstbonus niet!


Twee Viertje met Aad

Oud-trainer en voetbalanalist Aad de Mos verschijnt wekelijks in een nieuwe podcast van OnlineWedden24.com én SoccerNews.nl. In de podcast laat de voormalige coach van Ajax en PSV zijn licht schijnen over actuele voetbalwedstrijden en geeft hij adviezen over welke ploegen de meeste kans hebben om te winnen. De zeventiende aflevering van Twee Viertje met Aad kun je HIER beluisteren!

Voor Timber komt United nog te vroeg

  • Eens
  • Oneens
589+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie