Perez betuigt spijt aan Oranje-speler: “Niet oké om te zeggen”

Foto: Perez betuigt spijt aan Oranje-speler: “Niet oké om te zeggen”

Kenneth Perez ‘had in de auto terug naar huis al spijt’ van zijn uitspraak over Wout Weghorst, die volgens de Deense analist ‘op sommige vlakken niet helemaal honderd is’.

Toen het ging over de ruzies van Weghorst met Lionel Messi na Nederland – Argentinië, zei Perez: “Weghorst is niet helemaal honderd op sommige vlakken. Je hoort overal over zijn drive, het krankzinnige, dat hij soms maniakaal is. Ik ken hem verder niet, dus misschien is het niet helemaal eerlijk, maar dat hoor je en je zag het ook een beetje aan zijn blik toen hij erin kwam.”

‘Niet oké om te zeggen’

Maar nu gaat Perez door het stof. “Ik heb spijt van wat ik zondag heb gezegd. Ik heb over Weghorst gezegd dat hij niet helemaal honderd is en dat is niet oké om te zeggen over iemand die je niet kent. Je moet het over z’n voetbalkwaliteiten hebben en dat soort dingen. Zeggen dat ‘iemand niet helemaal honderd is’, is heel negatief om te roepen over iemand die je niet kent.”

“Ik hoor hem eigenlijk te kennen om dat te kunnen zeggen. Dat is niet oké om te zeggen. Dus bij deze.” Tafelgenoot Hans Kraay Jr. stelt voor dat Perez de spits van Besiktas (gehuurd van Burnley) even moet bellen. “Ik heb zijn nummer niet. Maar ik hoef hem denk ik ook niet te bellen. Ik was eigenlijk heel positief over Weghorst, maar het was niet oké voor mij om dat te zeggen over iemand die ik niet ken. Als ik hem had gekend, dan had het wel gekund.”

Wint Besiktas van Gaziantep na de winterstop?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Dit is onacceptabel om te zeggen

  • Inderdaad
  • Valt wel mee hoor
727+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie