Pepijn Lijnders over ontvoering ouders Luis Diaz: ‘We ondersteunen hem zo veel mogelijk’

Foto: Pepijn Lijnders over ontvoering ouders Luis Diaz: ‘We ondersteunen hem zo veel mogelijk’

Pepijn Lijnders, assistent van Klopp bij Liverpool, doet een boekje open over de situatie van Luis Diaz. De ouders van de Colombiaanse buitenspeler werden onlangs ontvoerd. Zijn moeder is terecht, van zijn vader is nog geen enkel spoor.

Het Colombiaanse leger zoekt met man en macht naar de vader van Diaz

Voor Luis Diaz zijn het roerige tijden. De buitenspeler zag zijn wereld op zijn kop gezet worden toen het nieuws over de ontvoering van zijn ouders hem bereikte. Zijn moeder was snel terecht, maar zijn vader wordt nog altijd gezocht. Diaz wilde graag naar Colombia afreizen, maar bleef op advies van familieleden in Engeland.

Bij Liverpool doen ze alles om het Diaz zo makkelijk mogelijk te maken, vertelt Pepijn Lijnders. “Lucho is een jongen die altijd lacht”, zegt de assistent-trainer. “We geven erg veel om hem. We proberen hem zoveel mogelijk te ondersteunen. Veel dingen liggen buiten onze macht. We bidden dat ze zijn vader vinden en dat alles goed komt. De hele club staat achter hem.”

Grenscontrole

In Colombia denken ze dat de vader van Luis Diaz al niet meer in Colombia is. De grens met Venezuela wordt met helikopters streng in de gaten gehouden. Door de dichte begroeiing van het regenwoud is het moeilijk om iets te kunnen zien. Het leger meldt dat er met ruim 120 man naar de vader van Diaz wordt gezocht.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie