‘Paris Saint-Germain wil Ten Hag beroven van sterspeler’

Foto: ‘Paris Saint-Germain wil Ten Hag beroven van sterspeler’

Paris Saint-Germain lijkt opzoek naar een vervanger voor Kylian Mbappé. De Parijzenaren hebben bij Manchester United aangeklopt voor Marcus Rashford. De sterspeler van Erik ten Hag moet Mbappé gaan vervangen in Parijs en de club wil ver gaan voor de handtekening van Rashford.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Paris Saint-Germain geïnteresseerd in Rashford

De 26-jarige aanvaller is de sterspeler van het huidige Manchester United. Hij wordt gezien als posterboy van de club en is een voorbeeld voor de jeugd. Volgens Star wil Paris Saint-Germain 80 miljoen pond bieden, wat neerkomt op bijna 95 miljoen euro. Transfermarkt geeft aan dat Rashford momenteel een waarde heeft van 60 miljoen euro. De Fransen lijken dus bereidt te zijn om flink te investeren in de Engelsman. Ten Hag zou met Rashford zijn clubtopscorer verliezen. De international heeft dit seizoen 7 keer gescoord.

Als de buitenspeler in vorm is weet bijna niemand hem te stoppen, maar Rashford heeft elk seizoen ook een aantal weken waarbij hij niks presteert. Dit seizoen heeft hij dus pas 7 keer gescoord, ondanks dat hij de sterspeler en belangrijkste aanvaller van Manchester United is. Afgelopen seizoen was Rashford beter in vorm. Hij wist toen 30 keer te scoren en 11 assists te geven.

Naast het enorme transferbedrag, waarmee Paris Saint-Germain de Engelse club mee wil overtuigen, kan Rashford zich ook opmaken voor een enorm salaris. PSG wil de linksbuiten namelijk 500.000 pond per week geven.

Moet Manchester United dit bod accepteren?

  • Ja, deze prijs kunnen ze niet weigeren
  • Nee, Rashford is te belangrijk
328+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie