‘Oranje-speler loopt boos weg na akkefietje’

Foto: ‘Oranje-speler loopt boos weg na akkefietje’

Op de Oranje-training van zaterdag ging het er niet altijd even vriendelijk aan toe. Noa Lang kreeg een schop van Tyrell Malacia te verduren en moest zich even laten behandelen. Daarna mocht de speler van Club Brugge niet meer meedoen, wat hij bepaald niet leuk vond.

In een video-item van De Telegraaf zegt Mike Verweij sarcastisch: “Noa Lang. Zwaar geblesseerd van de training. Ambulance erbij. Nee, dat was een berichtje op het ANP, dat hij geblesseerd naar de kant ging. Dat klopt ook, feitelijk, hij ging even naar de kant omdat hij een tik op zijn enkel had gekregen. Wilde daarna heel graag het partijtje weer in. Stond in het partijtje, maar dat hoefde niet meer van Van Gaal. Die zegt: wegwezen jij. En toen kon hij naar de kant, en daar was Noa Lang niet heel blij mee.”

‘Lang beende kwaad naar binnen’

Dat van die blessure was in ieder geval een storm in een glas water, aldus Driessen. “Dan zie je: ieder detail wordt uitvergroot, want dat ging natuurlijk helemaal nergens over”, aldus de chef-sport van de krant. “Eigenlijk was het grotere nieuws dat hij gewoon boos van de training wegliep. Hij wilde doorgaan, en nou: Davids stond erbij en de dokter, Edwin Goedhart. Uiteindelijk werd hij van dat trainingspartijtje af gehaald. En toen beende hij kwaad naar binnen.”

“Hij trapte nog even een balletje weg”, reageert Verweij. Even later kwam Lang echter weer naar buiten. Driessen: “Hij ging naast zijn vriend Memphis zitten en nog wat later bij zijn familie. Dus niets aan de hand…”

Lang een stoorzender?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
5134+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie