Opstellingen Twente en Utrecht: gehavende bezoekers in Grolsch Veste

Foto: Opstellingen Twente en Utrecht: gehavende bezoekers in Grolsch Veste

In de schaduw van De Klassieker nemen FC Twente en FC Utrecht het vanmiddag tegen elkaar op. Dit duel begint om 14.30 uur in de Grolsch Veste.

FC Twente draait prima, maar deed zich vorige week wel tekort door gelijk te spelen in de Johan Cruijff Arena tegen Ajax. De kansen in de openingsfase gingen er niet in, waarna de Tukkers ook nog lang tegen tien man speelden. Een overwinning is voor Twente vanmiddag het enige dat telt, ook met de wetenschap dat Feyenoord en/of Ajax punten gaat verspelen. Aanwinst Alfons Sampsted mocht het de voorbije weken laten zien als rechtsback, maar Joshua Brenet neemt nu de plaats van de IJslander weer over. Michal Sadilek ontbreekt, hij wordt vervangen door Mathias Kjölö.

FC Utrecht verspeelde vorige week in de slotfase punten bij Go Ahead Eagles (2-2). Voor het duel in Enschede waren de nodige kopzorgen voor de ploeg van Michael Silberbauer. Ervaren middenvelders Jens Toornstra en Sander van de Streek zijn niet fit genoeg voor het treffen. Othmane Boussaid en Luuk Brouwers zijn aangewezen als vervangers. Hidde ter Avest staat rechtsback in plaats van de afwezig Sean Klaiber.

4+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie