‘Openingsbod van 50 miljoen op Cody Gakpo’

Foto: ‘Openingsbod van 50 miljoen op Cody Gakpo’

Manchester United is voornemens om door te pakken voor PSV-aanvaller Cody Gakpo. Volgens The Telegraph is de Engelse club bereidwillig om in januari vijftig miljoen euro te betalen voor diens komst.

Gakpo (23) moet in Manchester de vacature invullen na het vertrek van Cristiano Ronaldo. Manager Erik ten Hag heeft kenbaar gemaakt dat hij een nieuwe aanvaller noodzakelijk acht en daarvoor geldt de Oranje-international als topkandidaat. De clubleiding leek aanvankelijk nog te twijfelen, maar heeft naar verluidt besloten om de oefenmeester te steunen.

In de zomer was Gakpo ook al een serieuze optie voor de technische leiding van United. De Premier League-gigant moest echter honderd miljoen euro aftikken voor de Braziliaanse aanvaller Antony van Ajax. United vond dat prijskaartje dusdanig riant dat het geen kans meer zag om ook een grote deal te sluiten met PSV.

PSV-record géén obstakel

Na het vertrek van Ronaldo ziet United alsnog voldoende perspectief om Gakpo binnen te halen. PSV-directeur Marcel Brands liet al weten dat er een recordbedrag voor Eindhovense begrippen nodig is om de WK-smaakmaker in te lijven. United lijkt daaraan te voldoen, al is het onzeker of PSV voor vijftig miljoen euro al overstag gaat.

The Telegraph schrijft dat Gakpo zelf graag voor Manchester United wil spelen. Een persoonlijk akkoord lijkt derhalve geen probleem te worden.

Wint PSV het oefenduel van Sassuolo?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat hij naar United?

  • Ja
  • Nee
882+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie