Onana heeft duidelijke boodschap voor Ten Hag

Foto: Onana heeft duidelijke boodschap voor Ten Hag

Als het aan Andre Onana ligt, neemt Manchester United voorlopig nog geen afscheid van trainer Erik ten Hag. De Tukker zit op de wip door de belabberde vorm van de Engelsen dit seizoen.

‘Samen bij Ajax hebben we prachtige momenten meegemaakt’

“Ik heb een fantastische relatie met hem”, vertelt Onana in een interview met Sky Sports Italia. “Samen bij Ajax hebben we prachtige momenten meegemaakt en geweldige dingen gedaan. Maar zoals ik altijd zeg: alles wordt verdiend op het veld en ik wil zeggen dat ik zelfverzekerd ben omdat hij mij wilde halen, maar ook omdat ik vorig seizoen de beste was. We mogen de eer voor het geleverde werk niet wegnemen. Ik ben er zeker van dat de dingen hier in Manchester ook voor mij zullen verbeteren, want als je de kwaliteiten hebt, is het alleen een kwestie van tijd.”

Zelf kent Onana overigens ook geen hele fijne periode, met blunders is hij al meermaals schuldig geweest aan puntenverlies. “Fouten horen bij het leren. We weten dat mensen veel van mij verwachten en daarom bekritiseren ze mij zo vaak. Voor mij is dat geen probleem, ik ben eraan gewend. Het gebeurde bij Inter ook. In het begin was er kritiek, maar nu is het eeuwige liefde.”

Vertrouwen

De Kameroener behoudt het vertrouwen in Man United. “We moeten gewoon opstaan en ik ben er zeker van dat we dat zullen doen. (…) Er kunnen goede en slechte seizoenen zijn. In het leven moet je begrijpen wanneer je van de goede momenten moet genieten en de slechte fases moet doorstaan. We zijn mensen, al deze dingen helpen ons te leren.”

United is beter af zonder Ten Hag

  • Eens
  • Oneens
2066+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie