Officieel: Joey Sleegers terug in Nederland

Foto: Officieel: Joey Sleegers terug in Nederland

Joey Sleegers speelt het tweede seizoensdeel weer in Nederland: de middenvelder heeft vanmiddag een contract ondertekend bij ADO Den Haag.

Sleegers was clubloos nadat zijn verbintenis bij Dibba Fujairah uit de Verenigde Arabische Emiraten afliep. De oud-speler van Feyenoord (jeugd), FC Eindhoven (twee periodes), NEC, VVV-Venlo en het Slowaakse AS Trencin heeft zijn paraaf in Den Haag gezet tot medio 2025.

Sleegers, die vorig seizoen een topjaar kende bij FC Eindhoven, is blij met zijn overstap naar ADO. “Ik wilde graag terug naar Nederland en toen ben ik in gesprek geraakt met ADO Den Haag. De gesprekken bevielen goed en het plaatje bij ADO Den Haag klopte voor mij. Het is een prachtige club waar ik altijd met plezier kwam. Daarnaast staat er een trainer voor de groep die precies weet wat hij wil en daarin kan ik een rol gaan spelen. Op dit moment staat ADO niet waar het hoort te staan en is het duidelijk dat we snel de weg naar boven willen vinden. Ik ben heel erg gemotiveerd om daar mijn bijdrage aan te leveren en kijk er naar uit om de spelers en staf te ontmoeten.”

Waardevolle toevoeging

Algemeen Directeur Edwin Reijntjes vult aan: “Met Joey Sleegers hebben we een zeer welkome versterking binnen. Daar zijn we zeer blij mee, want we waren niet de enige geïnteresseerde club. Joey heeft vorig jaar een ongelofelijk goed seizoen gedraaid bij FC Eindhoven waarin hij veel indruk heeft gemaakt. We zijn ervan overtuigd dat Joey een aanvallende impuls kan geven aan dit team met zijn verfijnde techniek, scorend vermogen en natuurlijk ervaring.”

Gaat Sleegers slagen bij ADO?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
59+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie