‘Nieuwe dreun dreigt voor Mohamed Ihattaren’

Foto: ‘Nieuwe dreun dreigt voor Mohamed Ihattaren’

De toekomst van Mohamed Ihattaren hangt aan een zijden draadje. Ronald de Boer denkt dat de aanvallende middenvelder annex vleugelaanvaller een snelle ommekeer nodig heeft, maar vreest dat de clubs niet in de rij staan.

Ajax heeft deze week besloten om de optie tot koop niet te lichten. Normaliter keert Ihattaren in januari terug naar Juventus, maar de kans is groot dat de Italiaanse club hem al dan niet definitief probeert te lozen. Johan Derksen opperde vervolgens een overstap naar het Belgische Royal Antwerp FC als ideale mogelijkheid.

Ihattaren beleefde zijn beste periode als voetballer bij PSV onder Mark van Bommel, de huidige trainer van Antwerp. Marc Overmars, de directeur voetbalzaken bij de Belgische club, haalde hem in januari van dit jaar naar Amsterdam. Wat dat betreft lijkt een belletje uit Antwerpen geen gekke gedachte.

Niet reëel?

In gesprek met Voetbal International is De Boer echter sceptisch. “Maar ik denk dat Mark ook twee keer nadenkt voordat hij eraan begint bij Antwerp. Wil je als trainer zo veel aandacht aan iemand besteden?”, zo vraagt de voetbalanalist zich af. Hij is ‘heel benieuwd’ waar de speler uiteindelijk neerstrijkt. “Ik hoop vooral niet dat hij langzaam verdwijnt uit het voetbal.”

De Boer besluit: “Hij moet eerst controle krijgen over zijn privésituatie. Daarna kan hij weer aan voetbal en een terugkeer gaan denken. Hij moet alles even op een rijtje krijgen. Ihattaren beleeft plezier aan voetbal en was de laatste tijd te veel met randzaken bezig.” Wat hem betreft is het nog niet voorbij. “Maar er moet wel een knop om.”

Royal Antwerp
Anderlecht
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 6 november 2022 18:31.

Keert Ihattaren nog terug op hoog niveau?

  • Ja
  • Nee
1128+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie