Nieuw PSV-tandem maakt indruk op De Mos: “Daar kun je wel op voortborduren”

Foto: Nieuw PSV-tandem maakt indruk op De Mos: “Daar kun je wel op voortborduren”

Aad de Mos zag PSV een moeizame wedstrijd spelen tegen SC Cambuur. De Eindhovenaren kwamen behoorlijk in de problemen, maar wonnen uiteindelijk nog met ruime cijfers. De analist merkte ook een bepaalde chemie op bij een aanvallend tandem.

Wedstrijd met twee gezichten van PSV

Tegen de hekkensluiter van de Eredivisie begon PSV erg moeizaam. De ploeg van Van Nistelrooij kwam snel achter, waarna het meteen 0-2 kon worden. “Cambuur heeft wel verschillende kansen uitgespeeld omdat er wel voetbal in zit”, aldus De Mos in een video-item met Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. “Men kijkt dan alleen maar naar de ranglijst, maar dat moet je niet doen. Dan zou niemand kunnen voetballen in Nederland.”

“Je ziet dat al die ploegen het Ajax en Feyenoord moeilijk kunnen maken. Maar dat neemt niet weg dat PSV zich niets kan veroorloven, dat moeten ze wel beseffen”, vervolgde de oud-trainer. “Ik hoop dat ze hiervan leren, met het oog op de wedstrijd van dit weekend, tegen Vitesse.”

Nieuw koningskoppel?

Xavi Simons en Fábio Silva hadden een belangrijke rol in de ommekeer van de Brabanders. “Je hebt het geluk dat er toch een soort chemie ontstaat tussen Silva en Simons. Daar kun je wel op voortborduren.”

Gelredome

Eredivisie

19 maart 2023

16:45

Vitesse
PSV Eindhoven
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 19 maart 2023 16:43.

Zie je in Simons-Silva een topduo?

  • Ja, die vinden elkaar heel goed
  • Mwah, niet echt…
186+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie