Nederlanders kunnen bij HSV eindelijk samen spelen: ‘Kennen elkaar vanaf onze twaalfde’

Foto: Nederlanders kunnen bij HSV eindelijk samen spelen: ‘Kennen elkaar vanaf onze twaalfde’

Immanuel Pherai staat te popelen om zijn kwaliteiten te laten zien in dienst van HSV. Het grote doel is uiteraard om de grote Duitse club weer naar het hoogste niveau te brengen.

Pherai maakte de move naar Hamburg

Pherai tekende vorige week bij HSV. “Waarom ik voor HSV gekozen heb? Omdat het een geweldige club is en we samen willen promoveren”, begon Pherai tegenover Bild. De aanvallende middenvelder maakte de move vanaf Eintracht Braunschweig. Met die club speelde hij al in het Hamburgse Volksparkstadion. “Toen waren de fans tegen mij, maar ik genoot er wel van. En nu heb ik ze straks gewoon achter me.”

Goed bevriend met Reis

Ludovit Reis was een van de redenen om voor de Traditionsverein te kiezen. De twee zijn al jaren bevriend met elkaar. Nu kunnen ze elkaar ook op het veld gaan helpen. “We kennen elkaar erg goed. Ik denk al sinds we 12, misschien 13 jaar oud zijn. We woonden niet ver van elkaar vandaan, maar speelden altijd tegen elkaar.”

In Braunscweig speelde Pherai zich afgelopen seizoen in de kijker. Dat deed hij vooral met zijn afstandschot: hij mikte drie keer van buiten het strafschopgebied raak. “Dat heb ik al getraind toen ik een kleine jongen was. Ik was vijf jaar en kon alleen maar schieten. Ik had helemaal geen goede techniek zelfs, maar door te trainen op mijn schot kon ik me onderscheiden.”

Kan Pherai groeien naar de Bundesliga?

  • Ja, heeft de kwaliteiten
  • Heb mijn twijfels…
68+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie