Müller kan leven met voorlopige afwijzing Flick

Foto: Müller kan leven met voorlopige afwijzing Flick

Hansi Flick heeft Thomas Müller niet geselecteerd voor de komende interlands van Duitsland. De ervaren aanvaller van Bayern München koestert abosluut geen wrok door die beslissing van de bondscoach.

Müller reageert volwassen

“We waarderen elkaar en zullen ook in het vervolg goed met elkaar in contact blijven. Dan zien we wel hoe het verder gaat”, reageert Müller via zijn Instagram-pagina. “Voor nu duim ik voor de jongens tijdens de eerste interlands van het jaar. Ik wil de interlandperiode persoonlijk benutten om me optimaal voor te bereiden op de uitdagingen die er bij Bayern liggen. Het seizoen nadert zijn ontknoping en in alle drie de competities staan er we er uitstekend voor. Mijn honger naar prijzen is niet minder geworden.”

Flick vertelde dat Müller zeker niet uit beeld is voor Die Mannschaft. “Thomas en ik hebben het besproken, hij zal niet worden opgeroepen voor de wedstrijden in maart en juni. Ik wil jongere spelers een kans geven, maar dat betekent niet dat zijn carrière bij Duitsland erop zit en dat hij geen rol zal spelen op het EK. Thomas ziet de dingen zoals ik dat ook doe, waarom zou ik de deur voor zo’n speler voorgoed dicht smijten?”

Oefenduels

Eind maart speelt de Duitse ploeg oefeninterlands tegen Peru en België. Ook in juni willen ze nog een aantal vriendschappelijke wedstrijden spelen, al moeten de tegenstanders nog gevonden worden. Duitsland hoeft als organisator van het EK in 2024 geen kwalificatietoernooi af te werken.

Zie je Duitsland het EK in eigen land winnen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Zou je Müller wel weer terughalen?

  • Ja, hoort er sowieso bij
  • Nee, tijd voor jeugdig talent
51+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie