“Moet gek lopen, wil hij niet bij Feyenoord spelen volgend seizoen”

Foto: “Moet gek lopen, wil hij niet bij Feyenoord spelen volgend seizoen”

De kans is erg groot dat Feyenoord ook volgend seizoen kan beschikken over de diensten van Sebastian Szymanski. De Pool wordt dit seizoen gehuurd van Dinamo Kiev en mede dankzij de ‘Rusland-regeling’ wegens de invasie van Oekraïne maken de Rotterdammers een goede kans op een verlengde samenwerking.

‘Ik denk wel dat Szymanski volgend seizoen nog bij Feyenoord speelt’

Clubwatcher Dennis van Eersel bevestigt dat nieuws op RTV Rijnmond. “Dezelfde FIFA-voorwaarden gelden als vorig jaar en Feyenoord is met hem al een tijdje rond over een langer verblijf. Als ik alles optel, moet het wel gek lopen wil hij niet bij Feyenoord spelen volgend seizoen.”

Verder bevestigt Van Eersel dat de club Ricardo Pepi (FC Groningen/Augsburg) op het lijstje heeft. “Het betekent niet per definitie iets voor de andere twee spitsen. Feyenoord wil gewoon een stap zetten qua niveau om de spitspositie. Beide spitsen voldeden, maar als je nog een trapje omhoog gaat wil je een betere spits. Alleen bij de bedragen die ik hoorde, dacht ik: ‘Doe even normaal’, dan moet Feyenoord snel een deurtje verder kijken. Augsburg zou nu zestien miljoen euro willen..”

Uitgebreid wensenlijstje

En wat verwacht Van Eersel verder nog qua inkomende transfers? “De nadruk zal liggen op de flanken. De buitenspelers hadden toch niet altijd de juiste vorm. Daar zal naar gekeken worden. Op het middenveld denk ik ook. Wieffer brak door, maar Timber was ook een tijd geblesseerd. Toen was het toch puzzelen. En Feyenoord gaat de mogelijkheden verkennen om Idrissi nog een jaar te halen, want hij is belangrijk.”

“Verder zijn ze nog op zoek naar een type Sinisterra. Deze selectie heeft niet zo’n speler die in zijn eentje iets kan forceren als het niet loopt. Ik vermoed ook dat Feyenoord nog een rechtsbenige centrumverdediger gaat zoeken. Je ziet dat bij een blessure van Trauner Feyenoord toch moet schuiven.”

Denk jij ook dat Szymanski volgend seizoen nog bij Feyenoord speelt?

  • Ja
  • Nee
907+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie